Смачні сендвічі-роли: італійська вишуканість за 15 хвилин
Пропонуємо приготувати цікаву закуску для прогулянки на природі

Сендвич-рол / Фото: freepik
Сендвіч вміють робити всі, пропонуємо урізноманітнити меню і приготувати італійський варіант – сендвіч у вигляді ролу. Така закуска смакуватиме під час довгої прогулянки або пікніка.
Деталі
Для приготування сендвіча-ролу знадобляться наступні продукти:
- майонез – 3 ст. л.;
- діжонська гірчиця – 3 ст. л.;
- тонкі коржі — 3 шт.;
- нарізана салямі — 200 г;
- нарізана пепероні — 200 г;
- прошуто (шинка) — 200 г;
- капуста калі — 6 великих листів;
- тонко нарізаний сир (краще проволоне) — 200 г;
- смажений червоний перець — 200 г.
Як приготувати сендвіч-рол?
- В окремій ємності потрібно змішати гірчицю з майонезом.
- Далі на сковороді потрібно обсмажити коржики для ролів. Для цього можна використати лаваш.
- Також потрібно обсмажити перець.
- По кожному коржу потрібно розподілити майонез з гірчицею.
- Зверху потрібно покласти салямі, пепероні, шинку, листя капусти, обсмажений перець.
- Кожен коржик потрібно загорнути в рулет і поставити в холодильник.
- Після цього його потрібно нарізати на шматки.
Нагадаємо, що ми публікували 3 рецепти салату з ананасом та куркою.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні