"Ліниві" чебуреки: простий рецепт із лаваша та фарша
Чудова альтернатива снекам

"Ліниві" чебуреки: простий рецепт із лаваша та фарша
"Ліниві" чебуреки – чудова альтернатива снекам, легко готується та смакує! Виявляється, що "ліниві" чебуреки можна приготувати в духовці зі звичайного тонкого лаваша і фарша.
Деталі
Інгредієнти
- фарш
- лаваш
- яйце
- сіль
Як готувати?
Змішайте фарш, сіль і воду до однорідності. Він має бути трохи рідкуватим.
З тонкого лавашу виріжте 6 кіл (можна використати тарілку як трафарет).
Яйце збийте виделкою у невеликій мисочці. Змастіть ним вирізане коло лавашу по краях. На одну половину лаваша викладіть 1 столову ложку фаршу (приблизно 30-40 г). І розрівняйте. Складіть і щільно скріпіть края. Повторіть так з усіма заготовками.
Викладіть їх на деко, застелене пергаментом і змастіть залишками яйця. Зверху посипте кунжутом.
Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин. Дістаньте і подавайте.
Смачного!
Також приготувати піцу можна не тільки з тіста і різноманітних інгредієнтів, а ще й з картоплі. Пропонуємо цікавий і швидкий рецепт піци, яка сподобається всім і додасть особливості родинному столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!