Піци з баклажанів: оригінальне рішення для літньої вечері
Незвична легка страва, яка замінить аналог з тіста

Піца з баклажанів / Фото: freepik
В розпал сезону овочів і фруктів неможливо обійти увагою дуже цікаву страву – піци з баклажанів. Приготувавши її, ви отримуєте легку закуску, яка допоможе зберегти фігуру і насолодитись оригінальним смаком.
Деталі
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 2 баклажана
- 12 філе анчоусів
- 2 стиглих помідора
- 150 г скаморци
- 6 столових ложок оливкової олії
- свіжий базилік
- сіль
- перець.
Піца з баклажанів: інструкція з приготування
- Спочатку потрібно порізати баклажани на кружельцями по 1,5 см завтовшки.
- Деко для запікання потрібно застелити пергаментом і викласти на нього кружельця.
- Їх потрібно полити маслом і посолити.
- Далі баклажани потрібно запікати в духовці до готовності.
- Поки баклажани в духовці, потрібно підготувати інші інгредієнти – порізати помідори кубиками, натерти сир. З помідорів потрібно прибрати насіння і соковиту м’якоть. Все це потрібно викласти на кружельця баклажанів. Також варто не забути про анчоусів (дрібна риба).
- В такому вигляді їх потрібно ще раз поставити в духовку і випікати ще 15 хвилин.
Доповнити вечерю можна картоплею з м'ясом, запеченою в горщиках.
Джерело:
cucchiaio
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні