Рецепт овочевого супу по-італійськи, який зміцнює здоров'я та омолоджує організм
Отримайте максимальну користь від овочів і з'єднайте їх у неймовірно смачну страву

Покроковий рецепт тосканського супу з овочами / Фото: KamranAydinov/Freepik
Щоб входження в осінній період не викликало у вашого організму невдоволення, його рекомендується регулярно забезпечувати необхідними для сили, здоров'я і краси вітамінами та мінералами. І всі їх можна отримати дуже легко, якщо взяти на замітку рецепт овочевого супу по-італійськи.
У ньому така кількість продуктів, що кориснішої страви, напевно, просто не існує. Тут і яєчні жовтки з корисним холестерином і білком, і морква з її дивовижними антиоксидантними властивостями та багатим вмістом вітаміну А.
Готуйте такий овочевий суп регулярно і ваше тіло буде вам вдячне.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Часник — 3 зубчики;
- Помідор — 3 шт;
- Морква — 1 шт;
- Перець гострий — 2 шт;
- Селера — ½ пучка;
- Мангольд — 1 пучок;
- Жовток — 4 шт;
- Олія оливкова — 2 ст.л;
- Сіль, перець.
Рецепт овочевого супу по-італійськи
- Очистіть, а потім наріжте цибулю і моркву середніми шматочками, а селеру — дрібними. Викладіть їх у каструлю з вершковим маслом і тушкуйте кілька хвилин.
- Видаліть коріння зелені та подрібніть її якомога дрібніше. Часник пропустіть через прес. Помідори наріжте дрібним кубиком. До тушкованих овочів додайте ці продукти з подрібненим перцем.
- Залийте суп окропом і варіть близько пів години. Приправте його сіллю і перцем, а потім додайте яєчні жовтки.
- Наріжте скибочками хліб, обсмажте його на маслиновій олії та натріть його розрізаним зубчиком часнику.
- Готовий овочевий суп бажано подавати разом із тостами. За бажанням можете притрусити його тертим сиром. Смачного!
Італійська кухня значно ширша і далеко виходить за рамки супів. Якщо хочете вивчити її ближче, тоді ви просто зобов'язані спробувати пасту Скарпарелло, яку нерідко подають у вишуканих ресторанах.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!