ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Лагман з куркою: кулінарний шедевр, який сподобається навіть дітям

Рецепти 13:55 - 29 серпня 2023

Розповімо, як приготувати страву з ніжним смаком

Лагман / Фото: freepik

Лагман / Фото: freepik

Лагман – це дуже цікава страва, яка поєднує в собі все, що люблять діти і дорослі. Вона робиться з локшини, м’яса і овочів. Лагман може бути одночасно першою і другою стравою. Якщо покласти тільки локшину, м’ясо і овочі, то ви отримаєте смачну і ситну вечерю, а якщо додати соус, то вийде дуже смачний і наваристий суп.

Деталі

Щоб приготувати лагман знадобляться наступні продукти:

  • куряче філе - 800 г;
  • локшина - 200 г;
  • помідор - 4 шт.;
  • цибуля - 2 шт.;
  • морква - 2 шт.;
  • болгарський перець - 1 шт.;
  • олія- 3 ст. л.;
  • кріп, петрушка, кінза - кілька гілочок;
  • сіль - за смаком;
  • чорний мелений перець - за смаком.

Приготування лагмана: інструкція

  1. В першу чергу потрібно очистити і підготувати овочі. Цибулю, моркву, перець необхідно очистити від шкірки і насіння.
  2. Куряче філе потрібно промити в проточній воді і нарізати кубиками. М’ясо одразу обсмажується на сковороді.
  3. Далі до нього додаються порізані помідори і цибуля. Все смажиться 2-3 хвилини. Потім на сковороду додається морква і перець. Все обсмажується протягом 5 хвилин.
  4. Далі на сковороду потрібно додати порізану зелень і часник, а також сіль і спеції. Все тушкується на повільному вогні протягом 15 хвилин.
  5. Поки тушкуються овочі і м’ясо потрібно відварити локшину. Подавати слід на тарілці локшину з тушкованими овочами і м’ясом.

Нагадаємо про рецепт яєчного салату з маринованими огірками.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин