Лагман з куркою: кулінарний шедевр, який сподобається навіть дітям
Розповімо, як приготувати страву з ніжним смаком

Лагман / Фото: freepik
Лагман – це дуже цікава страва, яка поєднує в собі все, що люблять діти і дорослі. Вона робиться з локшини, м’яса і овочів. Лагман може бути одночасно першою і другою стравою. Якщо покласти тільки локшину, м’ясо і овочі, то ви отримаєте смачну і ситну вечерю, а якщо додати соус, то вийде дуже смачний і наваристий суп.
Деталі
Щоб приготувати лагман знадобляться наступні продукти:
- куряче філе - 800 г;
- локшина - 200 г;
- помідор - 4 шт.;
- цибуля - 2 шт.;
- морква - 2 шт.;
- болгарський перець - 1 шт.;
- олія- 3 ст. л.;
- кріп, петрушка, кінза - кілька гілочок;
- сіль - за смаком;
- чорний мелений перець - за смаком.
Приготування лагмана: інструкція
- В першу чергу потрібно очистити і підготувати овочі. Цибулю, моркву, перець необхідно очистити від шкірки і насіння.
- Куряче філе потрібно промити в проточній воді і нарізати кубиками. М’ясо одразу обсмажується на сковороді.
- Далі до нього додаються порізані помідори і цибуля. Все смажиться 2-3 хвилини. Потім на сковороду додається морква і перець. Все обсмажується протягом 5 хвилин.
- Далі на сковороду потрібно додати порізану зелень і часник, а також сіль і спеції. Все тушкується на повільному вогні протягом 15 хвилин.
- Поки тушкуються овочі і м’ясо потрібно відварити локшину. Подавати слід на тарілці локшину з тушкованими овочами і м’ясом.
Нагадаємо про рецепт яєчного салату з маринованими огірками.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні