М’ятний суп-пюре: рецепт освіжаючої страви
Ця легка вітамінна страва вразить вас яскравим виглядом та смаком

Гороховий суп-пюре/Фото: скріншот
Дозвольте своєму шлунку відпочине від перших страв, зварених на м'ясному бульйоні. Ділимося рецептом овочевого супу-пюре, який вас вразить своїм смаком та яскравим виглядом.
Головними інгредієнтами цього супу є зелений горошок та м’ята. Зверніть увагу, що для рецепта підходить тільки заморожений зелений горошок мозкових сортів, замінювати консервованим горошком із банки не варто, смак і вигляд буде зовсім не той.
Суп вариться лише 15 хвилин і в ньому практично немає калорій. Цю страву можна їсти і теплою, але, охолоджуючись, її аромат стає яскравішим і починає грати новими фарбами.
Рецепт зеленого крем-супу: інгредієнти
- 250 г очищеного зеленого горошку
- 500 мл води або курячого бульйону
- 1 цибулина шалот або 1 маленька цибулина
- шматочок вершкового масла
- 10 листків м’яти
Спосіб приготування зеленого крем-супу:
- Цибулю шаткуємо. У невеликій каструлі розігріваємо вершкове масло та обсмажуємо цибулю до м’якості.
- Бульйон або воду доводимо до кипіння. Коли закипить, висипаємо горошок і зменшуємо вогонь до середнього. Варимо 15 хвилин.
- Вимикаємо вогонь, додаємо м’яту, збиваємо суп блендером і солимо.
- Наливаємо в келихи або стаканчики та прикрашаємо декількома свіжими горошинами та листками м’яти.
Щоб зробити страву більш поживною, ви можете прикрасити суп вареними і очищеними креветками.
Щоб створити суші не обов’язково знати секрети їх приготування і купувати дивні складові. Для цього достатньо хліба для тостів і ще декількох звичних продуктів. Раніше ми ділилися рецептом швидких суші без сиру.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!