Сезонний салат зі стручковою квасолею і картоплею: покроковий рецепт
Приготуйте легку страву на обід чи вечерю

Салат зі стручковою квасолею і картоплею/Фото: pixabay
Всього 150 грамів зеленої стручкової квасолі і 150 грамів жовтої квасолі створять яскраву картину на вашому столі. Пропонуємо рецепт неймовірно легкого та корисного салату.
Інгредієнти
- стручкова квасоля - 300 г
- картопля - 4 шт.
- огірки мариновані - 5 шт.
- цибуля червона ріпчаста - 1 шт.
- зелена цибуля, пучок - 10 г
- кріп, пучок - 10 г
- діжонська гірчиця - 1 ч. л.
- майонез 67% - 1 ст. л.
- грецький йогурт - 3 ст. л.
- перець чорний мелений - за смаком
- сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Потрібно відварити картоплю в мундирах.
- Квасолю наріжте шматочками по 2-3 см і відваріть в підсоленій воді 15 хвилин.
- Відварену картоплю наріжте кубиками, додайте нарізані огірки, нашатковану червону цибулю і варену квасолю.
- Додайте зелень (цибулю і кріп), спеції за смаком, майонез, гірчицю і натуральний йогурт. Ретельно перемішайте і поставте у холодильник на 30 хвилин.
Раніше ми писали рецепт освіжаючого салату з кавуном. Ця страва — феєрверк смакових відчуттів.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні