ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сезонний салат зі стручковою квасолею і картоплею: покроковий рецепт

Рецепти 08:00 - 02 вересня 2023

Приготуйте легку страву на обід чи вечерю

Сезонний салат зі стручковою квасолею і картоплею: покроковий рецепт

Салат зі стручковою квасолею і картоплею/Фото: pixabay

Всього 150 грамів зеленої стручкової квасолі і 150 грамів жовтої квасолі створять яскраву картину на вашому столі. Пропонуємо рецепт неймовірно легкого та корисного салату.

Інгредієнти

  • стручкова квасоля - 300 г
  • картопля - 4 шт.
  • огірки мариновані - 5 шт.
  • цибуля червона ріпчаста - 1 шт.
  • зелена цибуля, пучок - 10 г
  • кріп, пучок - 10 г
  • діжонська гірчиця - 1 ч. л.
  • майонез 67% - 1 ст. л.
  • грецький йогурт - 3 ст. л.
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

  1. Потрібно відварити картоплю в мундирах.
  2. Квасолю наріжте шматочками по 2-3 см і відваріть в підсоленій воді 15 хвилин.
  3. Відварену картоплю наріжте кубиками, додайте нарізані огірки, нашатковану червону цибулю і варену квасолю.
  4. Додайте зелень (цибулю і кріп), спеції за смаком, майонез, гірчицю і натуральний йогурт. Ретельно перемішайте і поставте у холодильник на 30 хвилин.

Раніше ми писали рецепт освіжаючого салату з кавуном. Ця страва — феєрверк смакових відчуттів.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин