ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Паста з беконом і персиком: цікавий рецепт італійської кухні

Рецепти 13:53 - 04 вересня 2023

У вас вийде дуже смачна друга страва, яку можна подати на обід або вечерю

Паста / Фото: freepik

Паста / Фото: freepik

Літо – час експериментів. Саме зараз можна приготувати дуже цікаву страву з макарон. Паста з горгонзолою, персиками і беконом смакуватиме всім. Пропонуємо цікавий рецепт, який можна втілити будь-кому.

Деталі

Щоб приготувати пасту з персиками і беконом, знадобляться:

  • лінгвіні (довгі макарони) — 300-400 г
  • оливкова олія першого віджиму — 1 столова ложка
  • бекон — 150-200 г
  • цибуля шалот — 2 шт.
  • персик — 1 шт
  • сир горгонзола — 70 г
  • свіжий чебрець — 2 столові ложки

Приготування пасти з персиками і беконом: інструкція

  1. В першу чергу необхідно нарізати бекон тонкими смужками, цибулю напівкільцями, персик на невеличкі шматочки і покришити сир горгонзолу.
  2. Макарони лінгвіні потрібно відварити у великій кількості підсоленої води. Коли макарони будуть готові, їх потрібно злити і перемішати з оливковою олією.
  3. Бекон необхідно обсмажити до скоринки. Після цього обсмажується цибуля і до неї додати шматочки персика. Все смажиться до готовності.
  4. В сковороду додаються інші інгредієнти – лінгвіні, бекон. Також сюди додається горгонзола. Все прикрашається чебрецем.

Нагадаємо, що ми пропонували приготувати овочевий суп за італійським рецептом.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин