Паста з беконом і персиком: цікавий рецепт італійської кухні
У вас вийде дуже смачна друга страва, яку можна подати на обід або вечерю

Паста / Фото: freepik
Літо – час експериментів. Саме зараз можна приготувати дуже цікаву страву з макарон. Паста з горгонзолою, персиками і беконом смакуватиме всім. Пропонуємо цікавий рецепт, який можна втілити будь-кому.
Деталі
Щоб приготувати пасту з персиками і беконом, знадобляться:
- лінгвіні (довгі макарони) — 300-400 г
- оливкова олія першого віджиму — 1 столова ложка
- бекон — 150-200 г
- цибуля шалот — 2 шт.
- персик — 1 шт
- сир горгонзола — 70 г
- свіжий чебрець — 2 столові ложки
Приготування пасти з персиками і беконом: інструкція
- В першу чергу необхідно нарізати бекон тонкими смужками, цибулю напівкільцями, персик на невеличкі шматочки і покришити сир горгонзолу.
- Макарони лінгвіні потрібно відварити у великій кількості підсоленої води. Коли макарони будуть готові, їх потрібно злити і перемішати з оливковою олією.
- Бекон необхідно обсмажити до скоринки. Після цього обсмажується цибуля і до неї додати шматочки персика. Все смажиться до готовності.
- В сковороду додаються інші інгредієнти – лінгвіні, бекон. Також сюди додається горгонзола. Все прикрашається чебрецем.
Нагадаємо, що ми пропонували приготувати овочевий суп за італійським рецептом.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні