ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Традиційні українські мазурики: готуємо соковиту страву на вечерю

Рецепти 16:49 - 05 вересня 2023

Розкриємо секрети пухких мазуриків, які готувались протягом століть

Мазурики / Фото: скриншот

Мазурики / Фото: скриншот

Літня спека пішла з України і тепер захотілось приготувати щось особливе і смачненьке. Такою стравою можуть стати мазурики. Вони є традиційною українською стравою, яку готують з м’яса. Пропонуємо приготувати варіацію мазуриків по-волинські.

Деталі

Для створення кулінарного шедевра і відтворення традицій наших пращурів знадобляться наступні продукти:

  • куряче філе - 800 г
  • яйця курячі - 3 шт.
  • Сир - 50 г
  • вершкове масло - 50 г
  • молоко - 25 мл
  • часник - за смаком
  • сіль - за смаком
  • панірувальні сухарі.

Інструкція приготування мазуриків по-волинські

  1. В першу чергу необхідно зробити фарш з філе.
  2. В отриманий фарш потрібно додати розтоплене вершкове масло, яйця, молоко і сир, який натирається на терці.
  3. Після цього в суміш потрібно додати сіль і спеції за смаком. Все повинно настоятись і тільки після цього можна смажити мазурики.
  4. Потім потрібно сформувати продолгуваті котлетки і обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити їх потрібно в олії до золотавої скоринки.

Нагадаємо, що можна приготувати салат з буряка з маринованими огірками.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин