Прозора, як сльоза рибна юшка: як приготувати смачну першу страву
Розкриємо секрети прозорого і легкого бульйону без пінки

Рибна юшка / Фото: pixabay
Легка перша страва в останні літні дні відмінно насичує і дарує максимум вітамінів. Такою стравою є рибна юшка з сьомги. Пропонуємо оригінальну варіацію супу з картоплею і спеціями.
Деталі
Для приготування супу знадобиться:
- рибний набір - 600 г
- філе сьомги - 400 г
- картопля - 4 шт.
- морква - 2 шт.
- цибуля - 2 шт.
- сіль 1 ст. л
- кріп - 5 г
- петрушка - 5 г
- лавровий лист - 2 шт.
- перець чорний горошком - 10 шт.
- перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
Інструкція: як приготувати рибну юшку
- В першу чергу потрібно зварити бульйон. Для цього знадобиться рибний набір. Рибу потрібно відварити до готовності.
- Потім в бульйон додаються дрібно нарізані морква і цибуля, а також очищена картопля. Всі овочі відварюються до готовності.
- Коли овочі будуть готові, потрібно додати дрібно порізану зелень.
- На останок в юшку додаються шматочки сьомги. Все потрібно проварити ще 15 хвилин. В останню чергу потрібно посолити страву і додати спеції.
Нагадаємо, що можна приготувати азіатську фунчозу з куркою.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні