ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Прозора, як сльоза рибна юшка: як приготувати смачну першу страву

Рецепти 17:32 - 05 вересня 2023

Розкриємо секрети прозорого і легкого бульйону без пінки

Рибна юшка / Фото: pixabay

Рибна юшка / Фото: pixabay

Легка перша страва в останні літні дні відмінно насичує і дарує максимум вітамінів. Такою стравою є рибна юшка з сьомги. Пропонуємо оригінальну варіацію супу з картоплею і спеціями.

Деталі

Для приготування супу знадобиться:

  • рибний набір - 600 г
  • філе сьомги - 400 г
  • картопля - 4 шт.
  • морква - 2 шт.
  • цибуля - 2 шт.
  • сіль 1 ст. л
  • кріп - 5 г
  • петрушка - 5 г
  • лавровий лист - 2 шт.
  • перець чорний горошком - 10 шт.
  • перець чорний мелений - 1/2 ч. л.

Інструкція: як приготувати рибну юшку

  1. В першу чергу потрібно зварити бульйон. Для цього знадобиться рибний набір. Рибу потрібно відварити до готовності.
  2. Потім в бульйон додаються дрібно нарізані морква і цибуля, а також очищена картопля. Всі овочі відварюються до готовності.
  3. Коли овочі будуть готові, потрібно додати дрібно порізану зелень.
  4. На останок в юшку додаються шматочки сьомги. Все потрібно проварити ще 15 хвилин. В останню чергу потрібно посолити страву і додати спеції.

Нагадаємо, що можна приготувати азіатську фунчозу з куркою.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин