Дієтична солянка з куркою: як приготувати ароматну першу страву
Розкриваємо секрети смачної солянки з ароматом копченостей

Солянка / Фото: freepik
Солянка – це страва, яка має величезну кількість рецептів. Її готують з рибою, м’ясом, грибами і іншими продуктами, але це все лише додає незабутнього смаку цій першій страві. Пропонуємо приготувати солянку з курятиною.
Деталі
Для того, щоб зварити суп потрібно придбати наступні продукти:
- картопля - 6 штук
- морква - 1 штука
- цибуля - 1 штука
- мариновані огірки - 2 штуки
- варена ковбаса - 100 грам
- копчена ковбаса - 250 грам
- копчене куряче стегенце - 1 штука
- томатна паста - 100 грам
- оливки - 100 грам.
Як зварити солянку: інструкція
- В першу чергу потрібно зварити бульйон з курячого стегна. Для цього його потрібно залити водою і зварити.
- Далі потрібно почистити і нарізати овочі для солянки. Моркву і цибулю потрібно дрібно порізати, а картоплю можна нарізати кубиками. Також потрібно порізати мариновані огірки.
- Далі потрібно нарізати обидва види ковбаси.
- На сковороді обсмажується цибуля і морква. До них потрібно додати ковбасу і томатну пасту. Коли все підсмажиться, в сковороду потрібно додати трохи бульйону і тушкувати ще 10 хвилин.
- Куряче стегно потрібно дістати з бульйону і розібрати на дрібні шматочки.
- В Бульйон додається картопля і вариться до готовності. Далі додаються інші інгредієнти зі сковороди і м’ясо. Все разом потрібно проварити ще 10 хвилин.
- В останню чергу додаються огірки і оливки. Їх можна додати, коли вже вогонь вимкнено.
Нагадаємо, що можна приготувати традиційні українські мазурики.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні