ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дієтична солянка з куркою: як приготувати ароматну першу страву

Рецепти 15:14 - 06 вересня 2023

Розкриваємо секрети смачної солянки з ароматом копченостей

Солянка / Фото: freepik

Солянка / Фото: freepik

Солянка – це страва, яка має величезну кількість рецептів. Її готують з рибою, м’ясом, грибами і іншими продуктами, але це все лише додає незабутнього смаку цій першій страві. Пропонуємо приготувати солянку з курятиною.

Деталі

Для того, щоб зварити суп потрібно придбати наступні продукти:

  • картопля - 6 штук
  • морква - 1 штука
  • цибуля - 1 штука
  • мариновані огірки - 2 штуки
  • варена ковбаса - 100 грам
  • копчена ковбаса - 250 грам
  • копчене куряче стегенце - 1 штука
  • томатна паста - 100 грам
  • оливки - 100 грам.

Як зварити солянку: інструкція

  1. В першу чергу потрібно зварити бульйон з курячого стегна. Для цього його потрібно залити водою і зварити.
  2. Далі потрібно почистити і нарізати овочі для солянки. Моркву і цибулю потрібно дрібно порізати, а картоплю можна нарізати кубиками. Також потрібно порізати мариновані огірки.
  3. Далі потрібно нарізати обидва види ковбаси.
  4. На сковороді обсмажується цибуля і морква. До них потрібно додати ковбасу і томатну пасту. Коли все підсмажиться, в сковороду потрібно додати трохи бульйону і тушкувати ще 10 хвилин.
  5. Куряче стегно потрібно дістати з бульйону і розібрати на дрібні шматочки.
  6. В Бульйон додається картопля і вариться до готовності. Далі додаються інші інгредієнти зі сковороди і м’ясо. Все разом потрібно проварити ще 10 хвилин.
  7. В останню чергу додаються огірки і оливки. Їх можна додати, коли вже вогонь вимкнено.

Нагадаємо, що можна приготувати традиційні українські мазурики.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин