Хрусткі та з соковитою начинкою: рецепт чебуреків
Приготуйте оригінальну страву самостійно

Рецепт чебуреків / Фото: Pixabay
Складно знайти людину, яка не полюбляє чебуреки. Особливо, якщо вони хрусткі й мають смачну та соковиту начинку. Рецептом саме таких ділимося ми.
Вам знадобиться:
- 250 г борошна
- 120 мл окропу для тіста
- 2 столових ложки рослинної олії
- пів чайної ложки солі
- 150 г свинини
- 150 г яловичини
- цибулина
- 50 мл води
- сіль та спеції на смак
Спосіб приготування:
- Додайте у склянку з окропом сіль та олію і перемішайте. Окремо в глибоку миску просійте борошно та влийте туди окріп. Замісіть тісто спочатку ложкою, а потім руками.
- Вимісіть тісто на столі протягом 5 хвилин. Воно має не липнути до рук, бути еластичним. Загорніть тісто у харчову плівку та залиште на пів години.
- Дуже дрібно поріжте цибулину та додайте її у фарш зі свинини і яловичини. Додайте сіль, перець та спеції. Влийте воду та перемішайте.
- Тісто розділіть на 8 частин, з кожної зробіть кульку та тонко розкачайте її. На одну сторону викладіть столову ложку начинку та накрийте іншою стороною тіста. Сильно притисніть краї, щоб зліпити їх.
- Обсмажте чебуреки у великій кількості олії з обох боків до золотистості. Потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Нещодавно ми ділилися рецептом італійських слойок.
Джерело:
1 хвилина
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні