ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрусткі та з соковитою начинкою: рецепт чебуреків

Рецепти 14:11 - 14 вересня 2023

Приготуйте оригінальну страву самостійно

Хрусткі та з соковитою начинкою: рецепт чебуреків

Рецепт чебуреків / Фото: Pixabay

Складно знайти людину, яка не полюбляє чебуреки. Особливо, якщо вони хрусткі й мають смачну та соковиту начинку. Рецептом саме таких ділимося ми.

Вам знадобиться:

  • 250 г борошна
  • 120 мл окропу для тіста
  • 2 столових ложки рослинної олії
  • пів чайної ложки солі
  • 150 г свинини
  • 150 г яловичини
  • цибулина
  • 50 мл води
  • сіль та спеції на смак

Спосіб приготування:

  1. Додайте у склянку з окропом сіль та олію і перемішайте. Окремо в глибоку миску просійте борошно та влийте туди окріп. Замісіть тісто спочатку ложкою, а потім руками.
  2. Вимісіть тісто на столі протягом 5 хвилин. Воно має не липнути до рук, бути еластичним. Загорніть тісто у харчову плівку та залиште на пів години.
  3. Дуже дрібно поріжте цибулину та додайте її у фарш зі свинини і яловичини. Додайте сіль, перець та спеції. Влийте воду та перемішайте.
  4. Тісто розділіть на 8 частин, з кожної зробіть кульку та тонко розкачайте її. На одну сторону викладіть столову ложку начинку та накрийте іншою стороною тіста. Сильно притисніть краї, щоб зліпити їх.
  5. Обсмажте чебуреки у великій кількості олії з обох боків до золотистості. Потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Нещодавно ми ділилися рецептом італійських слойок.

Джерело: 1 хвилина

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин