ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ранок по-французьки: рецепт булочок з корицею

Рецепти 08:25 - 15 вересня 2023

Відчуйте себе жителем Парижа

Ранок по-французьки: рецепт булочок з корицею

Рецепт булочок-круасанів з корицею / Фото: Pixabay

Класичний французький сніданок – горнятко кави та круасан. Однак безпосередньо перебувати у Франції, щоб влаштувати собі саме такий, не обов'язково. Ділимося рецептом булочок-круасанів з корицею.

Вам знадобиться:

  • 700 г листкового замороженого тіста
  • 100 г вершкового масла
  • 125 г тростинного цукру
  • 2 чайних ложки меленої кориці
  • 45 г апельсинової цедри
  • 50 мл молока
  • пів чайної ложки ванільного екстракту
  • 50 г цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. Кожен лист тіста розріжте навпіл по ширині: у вас має вийти чотири однакових за розміром прямокутники. Масло розм'якшіть та змажте ним тісто.
  2. Змішайте цукор з корицею та цедрою апельсина та посипте зверху. З найкоротшого боку скачайте кожен з прямокутників та розріжте на три частини.
  3. Помістіть майбутні булочки у форми для кексів: у кожне заглиблення зрізом догори. Випікайте 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Дочекайтеся, поки булочки охолонуть.
  4. Цукрову пудру просійте та додайте до неї ванільний екстракт та молоко. Перемішайте до густої консистенції. Змастіть вже остиглі булочки глазур'ю.

Нещодавно ми ділилися рецептом запіканки "Зебра".

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин