Ранок по-французьки: рецепт булочок з корицею
Відчуйте себе жителем Парижа

Рецепт булочок-круасанів з корицею / Фото: Pixabay
Класичний французький сніданок – горнятко кави та круасан. Однак безпосередньо перебувати у Франції, щоб влаштувати собі саме такий, не обов'язково. Ділимося рецептом булочок-круасанів з корицею.
Вам знадобиться:
- 700 г листкового замороженого тіста
- 100 г вершкового масла
- 125 г тростинного цукру
- 2 чайних ложки меленої кориці
- 45 г апельсинової цедри
- 50 мл молока
- пів чайної ложки ванільного екстракту
- 50 г цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Кожен лист тіста розріжте навпіл по ширині: у вас має вийти чотири однакових за розміром прямокутники. Масло розм'якшіть та змажте ним тісто.
- Змішайте цукор з корицею та цедрою апельсина та посипте зверху. З найкоротшого боку скачайте кожен з прямокутників та розріжте на три частини.
- Помістіть майбутні булочки у форми для кексів: у кожне заглиблення зрізом догори. Випікайте 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Дочекайтеся, поки булочки охолонуть.
- Цукрову пудру просійте та додайте до неї ванільний екстракт та молоко. Перемішайте до густої консистенції. Змастіть вже остиглі булочки глазур'ю.
Нещодавно ми ділилися рецептом запіканки "Зебра".
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні