ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Простий рецепт курячого супу із зеленим горошком

Рецепти 17:30 - 15 вересня 2023

Готується буквально з нічого, а користь організму приносить неймовірну

Готуємо курячий суп із зеленим горошком / Фото: simplyhomecooked.com

Готуємо курячий суп із зеленим горошком / Фото: simplyhomecooked.com

Рецепт курячого супу із зеленим горошком варто опанувати хоча б тому, що така страва корисна в будь-якому віці, адже в одній тарілці містяться білки, клітковина, вітаміни та мінерали для здоров'я.

Курячий бульйон містить білок, амінокислоти, вітаміни групи B і мінерали, такі як калій, фосфор і магній. Він підтримує кістки, м'язи та нервову систему.

Зелений горошок — це чудове джерело білка, клітковини, вітаміну C, калію і магнію. Він благотворно впливає на стан серця, травну та імунну системи.

Інгредієнти

  • Куряча грудка — 2 шт;
  • Вода — 2 л;
  • Морква — 1 шт;
  • Перець болгарський — 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • Квасоля спаржева — 150 г;
  • Горошок зелений — 100 г;
  • Картопля — 4 шт;
  • Петрушка свіжа;
  • Перець чорний мелений;
  • Сіль.

Рецепт курячого супу із зеленим горошком

  1. Варіть протягом 40 хвилин у підсоленій воді куряче філе після закипання. Щойно м'ясо приготується, дістаньте його з каструлі та наріжте довільної форми.
  2. Спаржу можете нарізати середніми скибочками або більш дрібно, а морквину наріжте у формі кілець. Дрібно порубайте ріпчасту цибулю та викладіть усі овочі в бульйон.
  3. Наріжте кубиками картоплю і також додайте до решти продуктів разом із невеликими шматочками болгарського перцю без насіння.
  4. Посоліть за своїм смаком і доведіть до кипіння, а потім готуйте разом із філе ще 15 хвилин на слабкому вогні. Перед подачею рекомендуємо притрусити порубаною петрушкою. Смачного!

Ми також знаємо рецепт холодного томатного супу по-французьки, який безперечно підкорить ваше серце. Рекомендуємо спробувати!

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин