Простий рецепт курячого супу із зеленим горошком
Готується буквально з нічого, а користь організму приносить неймовірну

Готуємо курячий суп із зеленим горошком / Фото: simplyhomecooked.com
Рецепт курячого супу із зеленим горошком варто опанувати хоча б тому, що така страва корисна в будь-якому віці, адже в одній тарілці містяться білки, клітковина, вітаміни та мінерали для здоров'я.
Курячий бульйон містить білок, амінокислоти, вітаміни групи B і мінерали, такі як калій, фосфор і магній. Він підтримує кістки, м'язи та нервову систему.
Зелений горошок — це чудове джерело білка, клітковини, вітаміну C, калію і магнію. Він благотворно впливає на стан серця, травну та імунну системи.
Інгредієнти
- Куряча грудка — 2 шт;
- Вода — 2 л;
- Морква — 1 шт;
- Перець болгарський — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Квасоля спаржева — 150 г;
- Горошок зелений — 100 г;
- Картопля — 4 шт;
- Петрушка свіжа;
- Перець чорний мелений;
- Сіль.
Рецепт курячого супу із зеленим горошком
- Варіть протягом 40 хвилин у підсоленій воді куряче філе після закипання. Щойно м'ясо приготується, дістаньте його з каструлі та наріжте довільної форми.
- Спаржу можете нарізати середніми скибочками або більш дрібно, а морквину наріжте у формі кілець. Дрібно порубайте ріпчасту цибулю та викладіть усі овочі в бульйон.
- Наріжте кубиками картоплю і також додайте до решти продуктів разом із невеликими шматочками болгарського перцю без насіння.
- Посоліть за своїм смаком і доведіть до кипіння, а потім готуйте разом із філе ще 15 хвилин на слабкому вогні. Перед подачею рекомендуємо притрусити порубаною петрушкою. Смачного!
Ми також знаємо рецепт холодного томатного супу по-французьки, який безперечно підкорить ваше серце. Рекомендуємо спробувати!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!