ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт ароматних запечених груш в листковому тісті

Рецепти 09:00 - 17 вересня 2023

Чудовий варіант осіннього десерту

Рецепт ароматних запечених груш в листковому тісті

Рецепт ароматних запечених груш і листковому тісті/Фото: Getty Images

В прохолодні осінні дні особливо хочеться побалувати себе та рідних чимось смачним. Тож пропонуємо вам рецепт запечених груш в листковому тісті.

Деталі

Для цього потрібно взяти чисті та стиглі груші, підрівняти їх біля основи, щоб вони могли стояти. Шкірку треба зняти, але хвостики – залишити.

У каструлі з товстим дном треба змішати воду, цукор, мед та корицю. Кількість інгредієнтів залежить від кількості груш. Наприклад, для 4 фруктів слід підготувати 5 склянок води, 3 столові ложки меду, 3 палички кориці та півтори склянки цукру.

Такий сироп має дійти до кипіння. Потім слід опустити груші. Варити їх треба приблизно 15 хвилин на маленькому вогні. Важливо їх не переварити.

Потім вогонь треба вимкнути та додати в каструлю ванільний екстракт (2 чайні ложки).

Коли все охолоне, каструлю на 8 годин потрібно поставити в холодильник. Через цей час можна діставати груші.

Фрукти слід обгорнути смужками листкового тіста так, щоб воно не розпалося. Потім тісто можна змастити сумішшю з одного яйця, щіпки солі та половини столової ложки молока.

Деко потрібно застелити пергаментом, а потім на нього треба поставити груші. Випікати частування слід близько півгодини при 180 градусах. Духовку заздалегідь необхідно розігріти.

Подавати частування треба теплим.

Нагадаємо, як приготувати сванську сіль самостійно. Її можна додавати у будь-які страви на ваш смак.

Джерело: pixelinform

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин