Справжній осінній рецепт: як приготувати салат з гарбузом
Усього кілька інгредієнтів та божественний смак

Рецепт салату з гарбузом / Фото: Pixabay
Осінь – пора року, яка створена для страв із гарбуза. Соковита випічка, ніжні крем-супи, а тепер і салати. Ділимося рецептом.
Вам знадобиться:
- 250 г гарбуза
- 150 г листя салату
- 50 г козячого сиру
- 150 г грецького йогурту
- чайна ложка меду
- столова ложка лимонного соку
- оливкова олія
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Гарбуз почистьте та наріжте кубиками. Покладіть на деко й збризніть оливковою олією. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 25 хвилин.
- Йогурт змішайте з лимонним соком, медом, сіллю та перцем.
- Змішайте заправку з йогурту, яка вийшла, з листям салату.
- Викладіть салат на тарілку. Спочатку листя, після – запечений гарбуз, а потім тоненько порізаний козячий сир.
Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих вареників.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні