Найосінніший рецепт: готуємо пиріг з грушою та сиром
Цей пиріг злегка осінній, солодкий, і в той же час терпкий

Рецепт французького пирога/Фото: кард із відео
Пропонуємо приготувати французький пиріг з грушою та сиром. Незвичайне поєднання хрустких шарів тіста, медових груш і терпкуватого сиру з цвіллю – підкорить самих прискіпливих гурманів.
Рецепт порога з грушою та сиром: інгредієнти
- 500 г листково-дріжджового тіста
- 1 яйце
- 3 груші
- сир камамбер
- мед, горішки
Спосіб приготування порога з грушою та сиром:
- Розкочуємо тісто і викладаємо його на деко, змащуємо яйцем.
- Зверху на тісто викладаємо груші, потім викладаємо сир камамбер.
- Запікаємо при 180 градусах 20 хвилин.
- Поливаємо медом та посипаємо горішками.
Раніше ми ділилися рецептом булочок з корицею по-шведськи. Ця випічка має дуже приємний аромат, а також привабливий вигляд з естетикою осені.
Джерело:
Аnny.cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні