Найпростіший рецепт гарбузового супу для королівського обіду
Так просто суп ви ще жодного разу не готували

Покроковий рецепт супу з гарбуза / Фото: Freepik
Рецепт гарбузового супу бажано взяти на озброєння і періодично розбавляти ним стандартний раціон восени та взимку.
Це чудовий варіант, щоб швидко зігрітися і приготувати корисну страву на обід або вечерю без зайвого клопоту. Від вирізняється чудовим вершковим смаком і сподобається всім без винятку.
Інгредієнти
- Гарбуз — 1 кг;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Бульйон — 1 літр або 1 кубик;
- Йогурт натуральний — 1/2 склянки;
- Олія кокосова — 2 ст.л;
- Імбир тертий — 2 ч.л;
- Каррі — 1 ст.л;
- Перець, сіль — на смак.
Рецепт супу з гарбуза
- Наріжте гарбуз великими кубиками.
- У великій каструлі або мультиварці розігрійте олію й обсмажте цибулю з дрібкою солі.
- Коли вона стане золотистою, додайте імбир, карі та готуйте ще кілька хвилин.
- Після появи насиченого аромату, викладіть до них гарбуз і залийте його бульйоном. Готуйте приблизно 30 хвилин, щоб він став м'яким.
- Змішайте всі інгредієнти до однорідної маси за допомогою блендера.
- В окремій мисці з'єднайте йогурт із невеликою кількістю гарбузової маси, а потім викладіть у каструлю.
- Усе ретельно перемішайте і приправте на свій смак.
- Подавайте суп із ложкою йогурту та смаженим гарбузовим насінням.
Раніше ми розповідали, як приготувати суп рамен. Рецепт містить секретний інгредієнт, який додає готовій страві пікантної нотки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні