Смакота з кількох продуктів: готуємо м’ятне маршмеллоу
Після цього смаколика вам не захочеться магазинних солодощів

Рецепт м’ятного маршмелоу/Фото: скріншот
Легендарний десерт маршмеллоу можна приготувати вдома без особливих зусиль. Знадобиться лише міксер і декілька простих інгредієнтів.
Рецепт м’ятного маршмеллоу: інгредієнти
- 30 г листочків свіжої м‘яти
- 20 г желатину + 100мл води
- 440 г цукру
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- 30 г цукрової пудри
Спосіб приготування м’ятного маршмеллоу:
- Желатин заливаємо холодною водою.
- М‘яту промиваємо, додаємо 50 мл води, збиваємо блендером і віджимаємо через сито, додаємо води так, щоб рідини стало 120 мл. Виливаємо м‘ятну воду до цукру.
- Доводимо цукровий сироп до кипіння, кип‘ятимо 1 хвилину.
- Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці. В глибоку миску виливаємо розтоплений желатин, злегка збиваємо міксером до пінки і доливаємо потроху гарячий м’ятний сироп.
- Збиваємо міксером починаючи з маленької швидкості і закінчуючи високою приблизно 10 хв. Маса має посвітлішати, збільшитись в об‘ємі і намотуватись на вінчики.
- Форму застеляємо харчовою плівкою/пакетом для випічки і змазуємо краплею олії, виливаємо і розрівнюємо маршмелоу. За бажанням частину маршмелоу можна змішати з барвником і зробити візерунок як це зробила я.
- Охолоджуємо маршмелоу в холодильнику декілька годин.
- Щоб нарізати з‘єднуємо цукрову пудру і крохмаль, посипаємо поверхню і маршмеллоу, нарізаємо на шматочки.
Традиційний для центрально-європейської кухні десерт-пиріг готується доволі просто. Крім того, для цього не знадобиться багато інгредієнтів. Раніше ми ділилися рецептом шарлотки з хрусткою скоринкою.
Джерело:
Аnny.cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні