ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смакота з кількох продуктів: готуємо м’ятне маршмеллоу

Рецепти 11:23 - 12 жовтня 2023

Після цього смаколика вам не захочеться магазинних солодощів

Рецепт м’ятного маршмелоу/Фото: скріншот

Рецепт м’ятного маршмелоу/Фото: скріншот

Легендарний десерт маршмеллоу можна приготувати вдома без особливих зусиль. Знадобиться лише міксер і декілька простих інгредієнтів.

Рецепт м’ятного маршмеллоу: інгредієнти

  • 30 г листочків свіжої м‘яти
  • 20 г желатину + 100мл води
  • 440 г цукру
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 30 г цукрової пудри

Спосіб приготування м’ятного маршмеллоу:

  1. Желатин заливаємо холодною водою.
  2. М‘яту промиваємо, додаємо 50 мл води, збиваємо блендером і віджимаємо через сито, додаємо води так, щоб рідини стало 120 мл. Виливаємо м‘ятну воду до цукру.
  3. Доводимо цукровий сироп до кипіння, кип‘ятимо 1 хвилину.
  4. Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці. В глибоку миску виливаємо розтоплений желатин, злегка збиваємо міксером до пінки і доливаємо потроху гарячий м’ятний сироп.
  5. Збиваємо міксером починаючи з маленької швидкості і закінчуючи високою приблизно 10 хв. Маса має посвітлішати, збільшитись в об‘ємі і намотуватись на вінчики.
  6. Форму застеляємо харчовою плівкою/пакетом для випічки і змазуємо краплею олії, виливаємо і розрівнюємо маршмелоу. За бажанням частину маршмелоу можна змішати з барвником і зробити візерунок як це зробила я.
  7. Охолоджуємо маршмелоу в холодильнику декілька годин.
  8. Щоб нарізати з‘єднуємо цукрову пудру і крохмаль, посипаємо поверхню і маршмеллоу, нарізаємо на шматочки.

Традиційний для центрально-європейської кухні десерт-пиріг готується доволі просто. Крім того, для цього не знадобиться багато інгредієнтів. Раніше ми ділилися рецептом шарлотки з хрусткою скоринкою.

Джерело: Аnny.cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин