Смачно та корисно: рецепт капустяної запіканки з сиром
Усі інгредієнти знайдуться на кухні у кожної господині

Рецепт капустяної запіканки з сиром/Фото: yabpoela
Запіканка з білокачанної капусти з сиром – швидкий та корисний обід або вечеря. Це повноцінна друга страва. Її можна подавати як самостійно, так і на додаток до м'яса чи риби. Капустяно-сирна запіканка виходить смачною, соковитою, ніжною та простою в приготуванні. Дуже незвично, поживно та бюджетно.
Інгредієнти:
- капуста – 233 г
- сир кисломолочний – 200 гр.
- яйце – 1 шт.
- кунжут – 1 ст. л.
- масло вершкове – 20 гр.
- крохмаль або борошно – 36 гр.
- сіль, спеції
Спосіб приготування:
Капусту тонко шаткуємо і добре мнемо руками, щоб вона стала м'якою.
До капусти викладаємо сир, вбиваємо яйця.
Додаємо сіль та чорний мелений перець за смаком. За бажанням можна додати інші улюблені спеції чи зелень. Перемішуємо.
Додаємо крохмаль чи борошно. Добре перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо невеликим шматочком вершкового масла. Викладаємо туди капустяне тісто, верх розрівнюємо.
Посипаємо кунжутом, по верху викладаємо шматочки вершкового масла.
Відправляємо в розігріту до 180-190 градусів духовку запікати 35-40 хвилин.
Капустяна запіканка з сиром готова. Смачного!
Ранішеми пропонували спробувати Неймовірно смачні шоколадні кекси за 3 хвилини. Відео.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!