Від місіс Візлі: рецепт фрикадельок в цибулевому соусі
Готувати їх простіше, ніж здається

Рецепт фрикадельок у цибулевому соусі / Фото: Pixabay
Не знаєте, яку м'ясну страву приготувати цього разу і чим доповнити гарнір? Пропонуємо рецепт фрикадельок у цибулевому соусі – мінімум зусиль та максимум смаку.
Вам знадобиться:
- 500 г телячого чи яловичого фаршу (або будь-якого іншого до смаку)
- яйце
- 80 г панірувальних сухарів
- 2 цибулини
- петрушка
- пів чайної ложки солі
- столова ложка борошна
- 400 мл курячого бульйону або води
- мелений перець та мускатний горіх
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте фарш з панірувальними сухарями, яйцем, однією подрібненою цибулиною, петрушкою та спеціями. Ретельно вимісіть та сформуйте кульки.
- Розігрійте в сковорідці олію та обсмажте фрикадельки партіями з усіх сторін.
- У цій же сковорідці обсмажте другу подрібнену цибулину до золотистості. Додайте борошно й обсмажте протягом 1-2 хвилин. Влийте курячий бульйон та доведіть соус до кипіння.
- Постійно помішуючи, уваріть рідину удвічі. Викладіть готові фрикадельки в соус та тушкуйте 15 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом картопляних зраз з рибною начинкою.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні