ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжня вітамінна бомба: простий рецепт тосканського овочевого супу

Рецепти 09:05 - 20 жовтня 2023

В одній тарілці міститься неймовірна кількість корисних продуктів

Рецепт супу по-тосканськи / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Рецепт супу по-тосканськи / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Отримайте максимум від овочів і подавайте їх у вигляді супу.

Сьогодні ми пропонуємо популярний овочевий суп у дещо іншій, італійській версії. Легкий, ситний і здоровий. Обов'язково спробуйте.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Помідор - 3 шт;
  • Морква - 1 шт;
  • Перець - 2 гострих;
  • Селера - 1 стебло;
  • Зелень буряка - 1 пучок;
  • Яєчний жовток - 4 шт;
  • Оливкова олія - 2 ст.л;
  • Сіль, перець.

Рецепт

  1. Очистіть і наріжте цибулю та моркву. Наріжте селеру невеликими шматочками та киньте її в каструлю зі злегка нагрітою оливковою олією разом із цибулею та морквою. Тушкуйте кілька хвилин.
  2. Відріжте від буряка зелень і подрібніть їх. Дрібно нарізаємо зубчик часнику. Помідори нарізаємо невеликими кубиками. Додайте до тушкованих овочів буряк, часник, помідори та подрібнений перець.
  3. Заливаємо суп окропом і варимо близько пів години. Приправте суп сіллю і перцем, потім додайте збиті в мисці жовтки.
  4. Хліб нарізаємо скибочками, обсмажуємо на оливковій олії й натираємо розрізаним зубчиком часнику.
  5. Подавайте в тарілці з гарячим супом, намагаючись вмочати в нього тільки шматочок тосту. За бажанням можете притрусити тости тертим сиром.

Раніше ми опублікували рецепт галицького сирника на маковій основі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин