Справжня вітамінна бомба: простий рецепт тосканського овочевого супу
В одній тарілці міститься неймовірна кількість корисних продуктів

Рецепт супу по-тосканськи / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik
Отримайте максимум від овочів і подавайте їх у вигляді супу.
Сьогодні ми пропонуємо популярний овочевий суп у дещо іншій, італійській версії. Легкий, ситний і здоровий. Обов'язково спробуйте.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт;
- Часник - 3 зубчики;
- Помідор - 3 шт;
- Морква - 1 шт;
- Перець - 2 гострих;
- Селера - 1 стебло;
- Зелень буряка - 1 пучок;
- Яєчний жовток - 4 шт;
- Оливкова олія - 2 ст.л;
- Сіль, перець.
Рецепт
- Очистіть і наріжте цибулю та моркву. Наріжте селеру невеликими шматочками та киньте її в каструлю зі злегка нагрітою оливковою олією разом із цибулею та морквою. Тушкуйте кілька хвилин.
- Відріжте від буряка зелень і подрібніть їх. Дрібно нарізаємо зубчик часнику. Помідори нарізаємо невеликими кубиками. Додайте до тушкованих овочів буряк, часник, помідори та подрібнений перець.
- Заливаємо суп окропом і варимо близько пів години. Приправте суп сіллю і перцем, потім додайте збиті в мисці жовтки.
- Хліб нарізаємо скибочками, обсмажуємо на оливковій олії й натираємо розрізаним зубчиком часнику.
- Подавайте в тарілці з гарячим супом, намагаючись вмочати в нього тільки шматочок тосту. За бажанням можете притрусити тости тертим сиром.
Раніше ми опублікували рецепт галицького сирника на маковій основі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні