Краще, ніж у магазині: рецепт домашньої буженини
Здивуйте родину та гостей своїми кулінарними здібностями

Рецепт домашньої буженини / Фото: Pixabay
Найбільш ідеальним м'ясом для приготування буженини вважається свиняче яблучко.
Вам знадобиться:
- 1,3 кг свинячого яблучка (частина тушки)
- 3 зубці часнику
- 3 лаврових листки
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Перемішайте сіль з перцем та натріть ними м'ясо з усіх сторін. Залиште на годину-півтори.
- Духовку розігрійте до 180 градусів.
- Залиште м'ясо запікатись на годину в рукаві. Після дістаньте, розріжте рукав, та поставте в духову шафу ще на пів години.
- Дістаньте м'ясо. Якщо при розрізі з нього тече прозорий сік, воно готове. Замотайте буженину в фольгу та залиште повністю охолонути.
Нещодавно ми ділилися рецептом фрикадельок в цибулевому соусі.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні