ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Краще, ніж у магазині: рецепт домашньої буженини

Рецепти 16:33 - 20 жовтня 2023

Здивуйте родину та гостей своїми кулінарними здібностями

Краще, ніж у магазині: рецепт домашньої буженини

Рецепт домашньої буженини / Фото: Pixabay

Найбільш ідеальним м'ясом для приготування буженини вважається свиняче яблучко.

Вам знадобиться:

  • 1,3 кг свинячого яблучка (частина тушки)
  • 3 зубці часнику
  • 3 лаврових листки
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Перемішайте сіль з перцем та натріть ними м'ясо з усіх сторін. Залиште на годину-півтори.
  2. Духовку розігрійте до 180 градусів.
  3. Залиште м'ясо запікатись на годину в рукаві. Після дістаньте, розріжте рукав, та поставте в духову шафу ще на пів години.
  4. Дістаньте м'ясо. Якщо при розрізі з нього тече прозорий сік, воно готове. Замотайте буженину в фольгу та залиште повністю охолонути.

Нещодавно ми ділилися рецептом фрикадельок в цибулевому соусі.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин