Смачніше, ніж у ресторані: рецепт гарбузового крем-супу
Зігріваючий суп із корисних продуктів подарує заряд бадьорості та наповнить легкістю на весь день

Як приготувати гарбузовий суп / Фото: instagram.com/anny.cooking
Рецепт гарбузового крем-супу обов'язково має бути в кулінарній книзі досвідчених господинь. Хоча декому його смак може здатися незвичним, корисні властивості від вживання його в такому вигляді упускати не можна.
Ніжна текстура і натуральні продукти без хімічних добавок перетворюють його на одну з найкращих страв усіх, хто стежить за фігурою і хоче залишатися здоровим і активним якомога довше.
Інгредієнти
- Гарбуз — 1 кг;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Часник — 1 головка;
- Картопля — 3 шт;
- Вершки 20% — 150 мл;
- Вода — 1 л;
- Куркума — ⅓ ч.л;
- Мелений імбир — ⅓ ч.л;
- Мускатний горіх — дрібка;
- Сіль на смак.
Рецепт гарбузового крем-супу
- Наріжте цибулю, моркву, а гарбуз розділіть на дві рівні частини. Надріжте верх часникової головки, полийте все олією і накрийте фольгою. Відправте запікатися овочі на 40 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
- У кип'ячену воду відправте нарізану кубиками картоплю, запечені овочі, лавровий лист і готуйте доти, доки картопля не приготується.
- Влийте вершки, додайте улюблені спеції, витягніть лавровий лист і за допомогою вертикального блендера збийте суп до стану пюре.
- Доведіть до кипіння і за потреби розбавте водою, якщо суп вийшов занадто густим.
Подавати бажано з куркою або свіжими грінками. Смачного!
Раніше ми публікували простий рецепт тосканського овочевого супу, який цілком можна вважати справжньою вітамінною бомбою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!