ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачніше, ніж у ресторані: рецепт гарбузового крем-супу

Рецепти 18:21 - 23 жовтня 2023

Зігріваючий суп із корисних продуктів подарує заряд бадьорості та наповнить легкістю на весь день

Як приготувати гарбузовий суп / Фото: instagram.com/anny.cooking

Як приготувати гарбузовий суп / Фото: instagram.com/anny.cooking

Рецепт гарбузового крем-супу обов'язково має бути в кулінарній книзі досвідчених господинь. Хоча декому його смак може здатися незвичним, корисні властивості від вживання його в такому вигляді упускати не можна.

Ніжна текстура і натуральні продукти без хімічних добавок перетворюють його на одну з найкращих страв усіх, хто стежить за фігурою і хоче залишатися здоровим і активним якомога довше.

Інгредієнти

  • Гарбуз — 1 кг;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • Часник — 1 головка;
  • Картопля — 3 шт;
  • Вершки 20% — 150 мл;
  • Вода — 1 л;
  • Куркума — ⅓ ч.л;
  • Мелений імбир — ⅓ ч.л;
  • Мускатний горіх — дрібка;
  • Сіль на смак.

Рецепт гарбузового крем-супу

  1. Наріжте цибулю, моркву, а гарбуз розділіть на дві рівні частини. Надріжте верх часникової головки, полийте все олією і накрийте фольгою. Відправте запікатися овочі на 40 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
  2. У кип'ячену воду відправте нарізану кубиками картоплю, запечені овочі, лавровий лист і готуйте доти, доки картопля не приготується.
  3. Влийте вершки, додайте улюблені спеції, витягніть лавровий лист і за допомогою вертикального блендера збийте суп до стану пюре.
  4. Доведіть до кипіння і за потреби розбавте водою, якщо суп вийшов занадто густим.

Подавати бажано з куркою або свіжими грінками. Смачного!

Раніше ми публікували простий рецепт тосканського овочевого супу, який цілком можна вважати справжньою вітамінною бомбою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин