Рецепт рагу з курки, шпинату та солодкої картоплі
Страва містить оптимальну кількість білка, жирів і вуглеводів

Як приготувати рагу з курки та картоплі / Фото: KamranAydinov/Freepik
Рецепти страв із картоплі знає кожна господиня. Цей продукт настільки популярний в Україні, що дехто вже й не уявляє свого життя без нього.
Сьогодні ми пропонуємо опанувати ще один цікавий рецепт рагу з курки та картоплі, який стане в пригоді на випадок несподіваного приїзду гостей або родичів. Готується таке частування дуже просто, а продукти можна замінювати на свій розсуд.
Інгредієнти
- Картопля - 3 шт;
- Шпинат - 190 г;
- Олія соняшникова - 1 ст.л;
- Курячі стегна - 8 шт;
- Курячий бульйон - 500 мл;
- Цибуля ріпчаста - 2 шт;
- Червоний перець Чилі - 1 шт;
- Паприка - 1 ч.л;
- Імбир - 1 невелика скибочка;
- Помідори консервовані - 400 г.
Покроковий рецепт приготування
- Викладіть очищену картоплю в глибоку каструлю, залийте водою і поставте на сильний вогонь варитися 10 хвилин.
- У кухонному комбайні подрібніть до дуже дрібного стану очищену цибулю, перець, паприку, імбир і помідори.
- Шпинат викладіть у друшляк і на нього злийте воду з-під картоплі, а потім відкладіть зелень в окремий посуд. Поверніть каструлю на вогонь, потім додайте олію, приготовану раніше в комбайні суміш і готуйте близько 5 хвилин до загустіння, тільки після цього можете додавати курячі стегна.
- Смажте 10 хвилин, поки курка не почне набувати золотистого відтінку. Залийте бульйоном, доведіть до кипіння і залиште варитися на 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Приправте чорним перцем, потім поверніть у каструлю картоплю і тушкуйте ще 5 хвилин.
- Крупно наріжте шпинат і додайте в рагу. За бажанням можете посипати гарбузовим насінням. Смачного!
Раніше ми опублікували відеорецепт домашньої вареної ковбаси.
Джерело:
bbcgoodfood.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні