Новий варіант гарніру: рецепт запечених баклажанів у сметані
Смачна альтернатива крупам і картоплі

Рецепт гарніру з баклажанів / Фото: Pixabay
Цей варіант гарніру вдало поєднується як з м'ясом, так і з рибою, та ефективно заміняє каші й картоплю.
Вам знадобиться:
- 2 середні баклажани
- 150 г сметани
- зубчик часнику
- подрібнена петрушка
- сіль, перець та майоран на смак
Спосіб приготування:
- Духовку розігрійте до 180 градусів. Баклажан розріжте навпіл, а потім на фрагменти шириною 1 см. Додайте сіль, перець та майоран й залиште на 10 хвилин.
- Подрібніть петрушку та часник й змішайте зі сметаною.
- Викладіть усе в форму для запікання та залиште в духовці на 35 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом рагу з курки, шпинату та батату.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні