Млинці з печінковим паштетом
Рецепт приготування млинців з ніжним печінковим паштетом

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування
Млинці з паштетом стануть чудовим сніданком чи вечерею. Їх також можна поставити на фуршетний або святковий стіл. Смачну ситну закуску подають в холодному або гарячому вигляді. Вона відмінно зберігається в морозилці.
Що треба
Для млинців:
- 5 яєць
- 10 ложок борошна
- 3 ст. л олії
Для паштету:
- 1 кг курячої печінки
- морква
- цибуля
- вершкове масло
Приготування:
Спочатку потрібно насмажити млинців. Збийте вінчиком яйця, додайте борошно та розмішайте до однорідної консистенції. Суміш не повинна мати грудочок. Додайте олію, сіль та перемішайте. Через 20 хвилин можна смажити млинці.
Для паштету відваріть 1 кг курячої печінки. Обсмажте натерту моркву і нарізану цибулю. Висипте всі інгредієнти в чашу блендера, додайте вершкове масло, сіль та все збийте до однорідності.
Наповніть млинці паштетом та сформуйте гарні конвертики. Приємного!
Раніше ми писали про те, як приготувати поживний лосось у ніжному вершковому соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!