Неймовірно смачні: рецепт курячих стегон по-прованськи
Готуємо курячі стегна з неймовірним смаком та ароматом

Курячі стегенця з неймовірним смаком та ароматом/Фото: Instagram
Для приготування цієї страви нам потрібно особливу увагу приділити спеціям. Саме вони нададуть страві неймовірний смак та аромат. Готувати будемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 4-6 курячих стегон
- сіль
- 1 ст л олії
- 1,5 ч л суміші трав «Прованська».
Соус:
- 450 г томатів у власному соці
- 1 б чорних оливок
- 1 невелика цибулина
- сіль, чорний перець
- 2 ч л суміші трав «Прованська».
Приготування:
- До курячих стегенець додаємо сіль, олію і суміш трав «Прованська». Натираємо стегна і залишаємо на 30 хвилин.
- Готуємо соус. До томатів у власному соці додаємо сіль, чорний перець, цибулю, чорні оливки і суміш трав «Прованська». Добре перемішуємо.
- Стегна обсмажуємо на сковорідці з обох сторін до золотистої скоринки.
- Перекладаємо стегна у форму для запікання, зверху заливаємо соусом і запікаємо при температурі 180 ° приблизно 40 – 50 хвилин. Час приготування залежить від розміру стегенець.
Смачного!
Раніше ми ділились відеорецептом пікантної закуски: салат зі свіжої моркви з плавленим сиром та часником.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні