Ситний і дуже смачний: простий рецепт гарбузового супу від шеф-кухаря
Для подачі можна використовувати грецький йогурт, вершки або сметану

Покроковий рецепт гарбузового супу / Фото: instagram.com/valya__saenko
Шеф-кухар Валентина Кущ опублікувала покроковий рецепт гарбузового супу з насінням, морквою, цибулею і низкою інших корисних продуктів.
Приготування не займе багато часу, а до складу супу входять тільки натуральні інгредієнти, які завжди доступні в найближчому супермаркеті.
Інгредієнти
- Гарбуз — 2 кг;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Перець болгарський — 2 шт;
- Часник — 1 головка;
- Вершки — 200 г;
- Бульйон — 1 л;
- Імбир сушений, кориця, мускатний горіх;
- Паприка копчена;
- Чебрець;
- Сіль, перець.
Покроковий рецепт приготування
- Очистіть гарбуз, цибулю, моркву, перець і наріжте на шматочки довільної форми. Видаліть у часникової головки верхівку.
- Полийте всі овочі олією, притрусіть улюбленими приправами, а потім відправте в духовку доти, доки гарбуз і морква не стануть м'якими. На це у шеф-кухаря пішла 1 година;
- Усі овочі відправте в каструлю, а в часнику видаліть шкірку. Влийте вершки, бульйон і як слід перебийте в блендері. Густоту регулюйте на свій розсуд.
- Посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння.
Як бачите, рецепт гарбузового супу справді дуже простий, а вітамінів і мінералів подарує безліч. Подавати можна з вершками, сметаною або грецьким йогуртом.
Раніше фудблогерка показала, як приготувати андрути з сиром і зеленню.
Джерело:
instagram.com/valya__saenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні