Смачно та швидко: справжній домашній паштет з курячої печінки. Відеорецепт
Смачне доповнення для сніданку чи обіду

Паштет з курячої печінки /Фото: Instagram
Смачний домашній паштет – це ідеальне доповнення до основних страв. Готуватимемо його з фудблогером Ірискою Дімітровою
Інгредієнти:
- 350 г курячої печінки
- 1 ст л олії
- 100 г цибулі
- 100 г моркви
- 0,5 склянки води
- 30 г вершкового масла
- сіль, перець
Приготування:
- На 1 столовій ложці олії підсмажюємо нарізану цибулю до прозорості.
- Додаємо моркву і обсмажуємо все разом до золотистого кольору.
- Додаємо промиту нарізану печінку і обсмажуємо ще пару хвилин, поки печінка не побіліє.
- Заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 — 20 хвилин на малому вогні. Морква і печінка мають стати м’якими, і в сковороді має залишитися трохи водички.
- Перекладаємо печінку і овочі в чашу блендера, додаємо сіль,перець і вершкове масло, перебиваємо все блендером до однорідної консистенції.
- Накриваємо кришкою і охолоджуємо в холодильнику кілька годин.
Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати вершкову пасту зі шпинатом та рибкою. Відеорецепт.
Джерело:
instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні