Булочки, які не потрібно випікати в духовці
Дуже смачні, пухкі та прості у приготуванні

Фото з https://unsplash.com/
Булочки зроблять хороший настрій всім членам родини. Їх можна доповнювати варенням, розтопленим шоколадом, згущеним молоком та будь-чим іншим, що ви любите.
Що треба
- 210 мл теплого молока.
- 2 столові ложки цукру.
- 1 чайна ложка сухих дріжджів.
- 330 г борошна.
- 1/2 чайної ложки солі.
- 30 г вершкового масла.
Приготування
До 210 мл теплого молока додайте 2 столові ложки цукру та 1 чайну ложку сухих дріжджів. Змішайте. Додайте 330 г просіяного борошна і пів чайної ложки солі. Замішайте тісто. В кінці додайте 30 г м'якого вершкового масла.
Змастіть олією миску, викладіть тісто та поставте у тепле місце на 40 хвилин. Готове тісто поділіть на 32 частини і сформуйте кульки.
Викладіть булочки на суху сковороду, накрийте та залиште на 20 хвилин. Коли вони підійдуть, поставте сковороду на невеликий вогонь та накрийте кришкою. Час приготування — 15 хвилин. Після цього за допомогою пергаменту переверніть булочки і просмажте ще 8-10 хвилин.
Готові булочки можна змастити розтопленим вершковим маслом і посипати кунжутом.
Раніше ми писали, як готувати млинці з печінковим паштетом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!