Шпинатні млинці з червоною рибою
Страва виходить апетитна і дуже гарна для сприйняття. Підходить для святкового столу

Фото з ТГ-канала Душевні рецепти
Червона риба та яскраво-зелені млинці — яскраве поєднання. Подаруйте естетичне та смакове задоволення рідним, близьким чи гостям.
Що треба
- Яйце — 1 штука
- Кокосове молоко — 150 мл
- Шпинат — 30 грамів
- Борошно — 50 грамів
- Сіль/сода
- Для начинки червона рибка
Приготування
Подрібніть у блендері шпинат, додайте яйце і все змішайте. Налийте молоко, додайте шпинатну суміш, всі сухі інгредієнти і замішайте тісто. Олія не потрібне, оскільки молоко є жирним.
Посмажте млинці та наповніть їх червоною рибою. Можна сформувати конвертики, а потім порізати їх, щоб вийшли яскраві роли.
Раніше ми писали, як приготувати м‘ясні кульки з сиром, приготовані у вершково-томатному соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!