Святкова корисна страва: рецепт салату з рибою та авокадо
Цей салат швидко втамує голод та забезпечить організм вітамінами

Рецепт салату з авокадо і червоною рибою/Фото: кадр з відео
Зазвичай святкові салати дуже калорійні та обтяжують шлунок. Салат із червоною рибою та авокадо припаде до смаку тим, хто суворо стежить за своїм харчуванням і не хоче набрати зайву вагу.
Риба та авокадо добре поєднуються між собою, а також містять велику кількість білка, вітамінів, магнію та кальцію. Завдяки своєму складу салат втамовує голод, забезпечує організм вітамінами та стане гарним перекусом.
Рецепт салату з авокадо і червоною рибою: інгредієнти
- 50 г уколи
- 4-5 томатів чері
- 100 г слабосоленої риби
- 1 авокадо
- 1 огірок
Для крем-сиру:
- 50 г крем-сиру
- 10 г вершків 33%,
- сіль
Для соусу:
- 3 ст. л. олії,
- 1 ст. л. соєвого соусу,
- 1 ч. л. французької гірчиці,
- 1 ч. л. меду
- 1 ч. л. лимонного соку
Як приготувати салат з авокадо і червоною рибою дивіться у відео.
Гарячі бутерброди з тунцем стануть гарним варіантом сніданку чи перекусу на роботі. Такий різновид гарячих бутербродів стане доповненням щоденного меню, чи ідеальним варіантом перекусу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!