Ніжні та з апельсиновим ароматом: рецепт млинців Сюзетт
Здавалося б, звичайні млинці, здатні здивувати усю родину

Рецепт млинців Союзетт / Фото: Pixabay
Ніжний десерт з апельсином та апельсиновим сиропом. Крім того, процес їхнього приготування дійсно припаде вам до смаку в усіх сенсах.
Вам знадобиться:
- 200 мл молока
- 2 яйця
- 2 столових ложки цукру
- 80 г борошна
- 50 г вершкового масла
- сіль
- 4 апельсини
- 180 г цукру для сиропу
- 4 столових ложки апельсинового лікеру
Спосіб приготування:
- Розтопіть вершкове масло та дайте йому гарно прогрітися.
- Змішайте яйця з молоком, цукром та сіллю. Додайте борошно й вимісіть однорідне тісто. Можна зробити це погружним блендером. Влийте до тіста розтоплене масло та вимішайте.
- На добре розігрітій пательні обсмажте тонкі млинці.
- З двох апельсинів зніміть цедру та мілко поріжте. Вичавіть з них сік. Цедру можна також натерти.
- У каструлі змішайте сік та цедру. Додайте цукор й поставте на плиту. Доведіть до кипіння та помішуючи уваріть до густого сиропу.
- Інші апельсини почистьте та виріжте з них філе.
- Далі усе робіть в сковорідці. На млинець покладіть апельсин та загорніть його учетверо. На сковорідку таким чином викладіть 4 млинці.
- Зверху полийте їх сиропом та дайте гарно нагрітись. Далі обережно влийте до млинців лікер та підпаліть його сірником. Дайте йому повністю вигоріти.
Нещодавно ми ділилися рецептом сирних бейглів.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні