ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматні кабачки в соусі “Сацебелі” на зиму

Рецепти 21:59 - 14 серпня 2025

Зимова смакота з літнім ароматом – кабачки в соусі

Ароматні кабачки в соусі “Сацебелі” на зиму

Ароматні кабачки в соусі “Сацебелі” на зиму

Кабачки в соусі “Сацебелі” – це яскрава, ароматна та дуже апетитна закуска з грузинським акцентом. Насичений смак овочів у поєднанні з пікантним соусом, часником та прянощами створює справжню феєрію смаків. Така консервація стане чудовим доповненням до будь-якої страви взимку, подарує тепло літнього врожаю та приємні спогади про сонячні дні.

Інгредієнти:

  • 2,5 кг кабачків
  • 150 г цукру
  • 1 ст.л солі з невеликою гіркою
  • 1 ч.л чорного меленого перцю
  • 100 мл олії
  • 480 г соусу “Сацабелі”
  • 1 головка часнику
  • 80 мл оцту 9%

Спосіб приготування:

  1. Беремо кабачки, нарізаємо на кружельця товщиною приблизно 1 см.
  2. Перекладаємо їх до каструлі і висипаємо сіль, цукор, мелений перець і вливаємо олію.
  3. Туди ж додаємо соус “Сацебелі” і добре перемішуємо.
  4. Ставимо на невеликий вогонь, доводимо до кипіння. З моменту закипання проварюємо 30 хвилин. В процесі додаємо часник та вливаємо оцет.
  5. Кабачки розкладаємо по стерелізованих банках, закриваємо кришкою і консервуємо. Смачного!

Також радимо спробувати: Летний пирог - просто разрыв! Секретная глазурь, которая сделает вашу выпечку незабываемой

Джерело: Смачненьке

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин