Ароматні кабачки в соусі “Сацебелі” на зиму
Зимова смакота з літнім ароматом – кабачки в соусі

Ароматні кабачки в соусі “Сацебелі” на зиму
Кабачки в соусі “Сацебелі” – це яскрава, ароматна та дуже апетитна закуска з грузинським акцентом. Насичений смак овочів у поєднанні з пікантним соусом, часником та прянощами створює справжню феєрію смаків. Така консервація стане чудовим доповненням до будь-якої страви взимку, подарує тепло літнього врожаю та приємні спогади про сонячні дні.
Інгредієнти:
- 2,5 кг кабачків
- 150 г цукру
- 1 ст.л солі з невеликою гіркою
- 1 ч.л чорного меленого перцю
- 100 мл олії
- 480 г соусу “Сацабелі”
- 1 головка часнику
- 80 мл оцту 9%
Спосіб приготування:
- Беремо кабачки, нарізаємо на кружельця товщиною приблизно 1 см.
- Перекладаємо їх до каструлі і висипаємо сіль, цукор, мелений перець і вливаємо олію.
- Туди ж додаємо соус “Сацебелі” і добре перемішуємо.
- Ставимо на невеликий вогонь, доводимо до кипіння. З моменту закипання проварюємо 30 хвилин. В процесі додаємо часник та вливаємо оцет.
- Кабачки розкладаємо по стерелізованих банках, закриваємо кришкою і консервуємо. Смачного!
Також радимо спробувати: Летний пирог - просто разрыв! Секретная глазурь, которая сделает вашу выпечку незабываемой
Джерело:
Смачненьке
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні