ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фаршировані яйця з грибами: закуска, яка здається звичайною, але запам’ятовується смаком

Рецепти 17:10 - 01 серпня 2025

Пасує до вечора з вином

Фаршировані яйця з грибами: закуска, яка здається звичайною, але запам’ятовується смаком

Фаршировані яйця з грибами: закуска, яка здається звичайною, але запам’ятовується смаком/Фото: Przepisy.pl

Ця закуска підходить до святкового столу або фуршету. Вона зручна, адже подається холодною та легко береться руками. Добре поєднується з зеленим міксом, руколи, шпинату або салатом з буряка. З напоїв закуску краще доповнити білим вином або світлим пивом. Також можна запивати томатним соком або лимонадом.

Що треба:

  • яйця - 6 штук
  • Майонез - 2 столові ложки
  • печериці - 6 штук
  • подрібнена петрушка - 1 чайна ложка
  • петрушка для прикраси
  • мелений чорний перець
  • олія - 1 столова ложка

Приготування:

Зваріть яйця круто, дайте їм охолонути та очистіть їх. Обережно розріжте кожне вздовж навпіл та вийміть жовтки. Подрібніть жовтки. Дрібно наріжте гриби та обсмажте на розігрітій олії. Приправте до смаку.

Охолоджені гриби покладіть у миску та змішайте з жовтками, майонезом та подрібненою петрушкою. Ретельно перемішайте всі інгредієнти виделкою, потім наповніть видовбані половинки яєць приготовленою начинкою. Викладіть на тарілку та прикрасьте листям трав. Подавайте охолодженим.

У рецепт можна додати свої улюблені приправи та соуси. Нехай страва смакуватиме ідеально!

Закуска містить багато білка та вітамінів групи В. Страва низькокалорійна, тому її без остраху можна споживати ввечері. Також фаршировані яйця зручно брати в дорогу, на роботу або на пікнік. Для цього просто поскладайте їх в компактну легку посудину, яка добре закривається.

Раніше ми писали про те, як перетворити прості сосиски на страву вечора.

Джерело: Przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин