Фрикадельки з грибно-сирною таємницею всередині
Готуються приблизно годину

Фрикадельки з грибно-сирною таємницею всередині/Фото: przepisy.pl
Поєднання соковитого м'яса зовні та ароматної грибної начинки всередині створює унікальний багатошаровий смак.
Що треба:
- фарш зі свинини та яловичини - 500 грамів
- яйце - 1 штука
- середня цибулина - 1 штука
- кайзерські булочки (вони можуть бути трохи черствими) - 2 штуки
- панірувальні сухарі - 100 грамів
- приправа для м'яса - 1 столова ложка
- печериці - 400 грамів
- тертий жовтий сир - 200 грамів
- цибуля - 1 пучок
- Ніжна універсальна приправа - 2 столові ложки
Приготування:
Наріжте гриби та обсмажте їх на сковороді, потім дайте їм охолонути. Дрібно наріжте цибулю і додайте її до грибів. Приправте приправами і перемішайте. Потім додайте тертий сир і знову перемішайте.
Замочіть хліб у воді або молоці. Коли він стане м’яким, ретельно його відіжміть. Змішайте замочений хліб з фаршем, яйцем, приправою для м’яса та тертою цибулею. Ретельно вимісіть тісто вручну. Якщо воно занадто рідке, додайте трохи панірувальних сухарів.
Сформуйте з м’яса котлети. Покладіть трохи начинки в центр кожної котлети, потім загорніть її в м’ясний фарш. Обваляйте готові котлети в панірувальних сухарях і смажте в гарячій олії до золотисто-коричневого кольору з обох боків.
Додайте кілька столових ложок води до смажених котлет, потім накрийте сковороду кришкою, щоб вони трохи поварилися. Подавайте котлети з картоплею та салатом з маринованих огірків.
Раніше ми писали золоті правила згортання тортільї без розвалу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!