ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фрикадельки з грибно-сирною таємницею всередині

Рецепти 13:35 - 31 липня 2025

Готуються приблизно годину

Фрикадельки з грибно-сирною таємницею всередині

Фрикадельки з грибно-сирною таємницею всередині/Фото: przepisy.pl

Поєднання соковитого м'яса зовні та ароматної грибної начинки всередині створює унікальний багатошаровий смак.

Що треба:

  • фарш зі свинини та яловичини - 500 грамів
  • яйце - 1 штука
  • середня цибулина - 1 штука
  • кайзерські булочки (вони можуть бути трохи черствими) - 2 штуки
  • панірувальні сухарі - 100 грамів
  • приправа для м'яса - 1 столова ложка
  • печериці - 400 грамів
  • тертий жовтий сир - 200 грамів
  • цибуля - 1 пучок
  • Ніжна універсальна приправа - 2 столові ложки

Приготування:

Наріжте гриби та обсмажте їх на сковороді, потім дайте їм охолонути. Дрібно наріжте цибулю і додайте її до грибів. Приправте приправами і перемішайте. Потім додайте тертий сир і знову перемішайте.

Замочіть хліб у воді або молоці. Коли він стане м’яким, ретельно його відіжміть. Змішайте замочений хліб з фаршем, яйцем, приправою для м’яса та тертою цибулею. Ретельно вимісіть тісто вручну. Якщо воно занадто рідке, додайте трохи панірувальних сухарів.

Сформуйте з м’яса котлети. Покладіть трохи начинки в центр кожної котлети, потім загорніть її в м’ясний фарш. Обваляйте готові котлети в панірувальних сухарях і смажте в гарячій олії до золотисто-коричневого кольору з обох боків.

Додайте кілька столових ложок води до смажених котлет, потім накрийте сковороду кришкою, щоб вони трохи поварилися. Подавайте котлети з картоплею та салатом з маринованих огірків.

Раніше ми писали золоті правила згортання тортільї без розвалу.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин