Легкий хрусткий рамен зі свинячого фаршу
Страва буде готова всього за 20 хвилин

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Новий, бюджетний варіант рамену для буднів. У цій версії використовується кілька неймовірно смачних інгредієнтів для створення чудового бульйону, а також хрусткий карамелізований свинячий фарш, який готується досить швидко, тож вся страва буде готова всього за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- 1 ст. л. рослинної олії
- 500 г свинячого фаршу
- 3 зубчики часнику, розчавлених
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 кубик курячого бульйону, розкришений
- 2 пакетики по 50 г суміші для супу з курячою локшиною Coles Simply
- 3 ч. л. тертого свіжого імбиру
- 2 упаковки по 150 г свіжої локшини рамен
- 145 г (1 склянка) заморожених зерен кукурудзи
- 2 яйця, зварених некруто або круто, очищених і розрізаних навпіл
- 2 зелені цибулі-шалот, тонко нарізані по діагоналі
Готуємо: Крок 1
Розігрійте олію на сковороді на сильному вогні. Додайте свинину і готуйте, подрібнюючи грудочки дерев'яною ложкою, 8-10 хвилин або поки фарш не стане хрустким і рум'яним. Додайте часник і соєвий соус і готуйте, помішуючи, 1 хвилину або поки не з'явиться аромат. Зніміть з вогню і накрийте кришкою, щоб зберегти тепло.
Крок 2
Тим часом покладіть кубик бульйону, супові пакетики, 2 л (8 чашок) води та імбир у велику каструлю і поставте на сильний вогонь. Накрийте кришкою та доведіть до кипіння. Додайте локшину і кукурудзу, після чого варіть 3-4 хвилини або поки локшина та кукурудза не стануть м'якими.
Крок 3
Розлийте суп по порційних тарілках. Зверху покладіть свинячу суміш, яйце та цибулю-шалот, подавайте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!