Гаспачо по‑новому: томатний суп із секретним фруктом, що змінює все
Додайте диню і це все змінить

Гаспачо по‑новому: томатний суп із секретним фруктом, що змінює все / Фото: shuba.life
Класика андалузької кухні з неочікуваним поворотом. Додаємо до гаспачо диню – і суп перетворюється на гастрономічне відкриття літа.
Деталі
Інгредієнти (4 порції):
- 500 г стиглих помідорів
- 200 г дині (канталупа або медова)
- 1 огірок
- 1 солодкий перець
- 1 зубчик часнику
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. лимонного соку
- сіль, перець
- зелень для подачі
Покрокове приготування:
- Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати.
- Диню почистити від шкірки та насіння, порізати кубиками.
- Огірок і перець очистити та нарізати.
- Усі овочі й диню перекласти в блендер, додати часник і збити до однорідної консистенції.
- Додати олію, лимонний сік, сіль і перець, ще раз збити.
- За бажанням процідити суп через сито.
- Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
- Подавайте з листочками базиліку чи петрушки, можна додати лід у тарілку.
Фішка: Крапелька білого винного оцту зробить смак яскравішим.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні