ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гаспачо по‑новому: томатний суп із секретним фруктом, що змінює все

Рецепти 09:05 - 26 липня 2025

Додайте диню і це все змінить

Гаспачо по‑новому: томатний суп із секретним фруктом, що змінює все

Гаспачо по‑новому: томатний суп із секретним фруктом, що змінює все / Фото: shuba.life

Класика андалузької кухні з неочікуваним поворотом. Додаємо до гаспачо диню – і суп перетворюється на гастрономічне відкриття літа.

Деталі

Інгредієнти (4 порції):

  • 500 г стиглих помідорів
  • 200 г дині (канталупа або медова)
  • 1 огірок
  • 1 солодкий перець
  • 1 зубчик часнику
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль, перець
  • зелень для подачі

Покрокове приготування:

  1. Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати.
  2. Диню почистити від шкірки та насіння, порізати кубиками.
  3. Огірок і перець очистити та нарізати.
  4. Усі овочі й диню перекласти в блендер, додати часник і збити до однорідної консистенції.
  5. Додати олію, лимонний сік, сіль і перець, ще раз збити.
  6. За бажанням процідити суп через сито.
  7. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
  8. Подавайте з листочками базиліку чи петрушки, можна додати лід у тарілку.

Фішка: Крапелька білого винного оцту зробить смак яскравішим.

Джерело: МЕТА

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин