ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готові познайомитися з новим незамінним інгредієнтом для приготування котлет?

Рецепти 13:22 - 24 липня 2025

Котлети з яловичини з печеною квасолею

Квасоля і томатний соус можуть поліпшити смак ваших котлет з підливою

Квасоля і томатний соус можуть поліпшити смак ваших котлет з підливою

Що стосується простих сімейних вечерь, я вважаю котлети одним із найкращих претендентів на звання мого улюбленого універсального блюда. І цей чудовий рецепт котлет із неочікуваною родзинкою — інгредієнт «два в одному», який додає смаку й робить ваші котлети з яловичого фаршу ще смачнішими — бюджетний спосіб. Готові дізнатися про новий незамінний інгредієнт для приготування котлет? Зустрічайте — печену квасолю. Квасоля та томатний соус можуть значно підсилити смак ваших котлет із підливою.

Інгредієнти:

  • Банка 420 г квасолі Coles Simply Baked у томатному соусі
  • 500 г фаршу з австралійської яловичини Coles Regular
  • 1 морква, очищена та натерта на великій тертці
  • 30 г (1/3 склянки) панірувальних сухарів із травами й часником
  • 1 кг картоплі, очищеної й крупно нарізаної
  • 25 г масла
  • 80 мл (1/3 склянки) молока
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 150 г (1 склянка) замороженого горошку Coles Simply Snap, приготовленого на парі

Цибулево-грибна підлива

  • 25 г несолоного масла Coles Simply
  • 100 г грибів, нарізаних скибочками
  • 1 коричнева цибулина, тонко нарізана
  • 45 г (¼ склянки) суміші для традиційної підливи «Колз»
  • 310 мл (1 ¼ склянки) окропу

Готуємо: Крок 1

Зцідіть квасолю через сито над глечиком, зберігши соус. Помістіть квасолю у велику миску й розімніть виделкою до стану пюре. Додайте яловичину, моркву та панірувальні сухарі. Приправте. Добре перемішайте.

Крок 2

Сформуйте з ¼ склянки яловичої суміші 12 котлет. Викладіть на тарілку й поставте в холодильник, щоб вони охололи, поки готуєте пюре.

Крок 3

Покладіть картоплю у велику каструлю. Залийте водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть 20 хвилин або до готовності. Добре злийте воду. Поверніть картоплю в каструлю. Додайте вершкове масло й молоко. Приправте. Розімніть до однорідної маси. Накрийте кришкою, щоб зберегти тепло.

Крок 4

Розігрійте олію у великій антипригарній сковороді на середньо-сильному вогні. Обсмажуйте котлети у два заходи по 4-5 хвилин з кожного боку або до золотистої скоринки й повної готовності. Перекладіть на тарілку. Накрийте кришкою, щоб зберегти тепло.

Крок 5

Для приготування підливи розтопіть вершкове масло в тій самій сковороді на середньо-сильному вогні. Додайте гриби й цибулю. Готуйте, періодично помішуючи, 5 хвилин або до м’якості цибулі.

Крок 6

Змішайте порошок для підливи й окріп у глечику, потім додайте у сковороду з рештою томатного соусу. Приправте. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму. Готуйте на повільному вогні 2 хвилини або до загусання.

Крок 7

Відваріть горошок у невеликій каструлі з киплячою водою до яскраво-зеленого кольору й ніжно-хрусткого стану. Злийте воду. Розкладіть пюре, горошок і котлети по тарілках. Полийте підливою перед подачею.

Рататуй різоні в одній каструлі.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин