Картопляна магія: як приготувати жульєн у їстівному кошику
Жульєн із сюрпризом

Картопляна магія: як приготувати жульєн у їстівному кошику / Фото: Unsplash
Цей рецепт – це справжній подарунок для тих, хто обожнює домашню кухню з ресторанним акцентом. Ніжне картопляне тісто перетворюється на рум’яний кошик, у якому ховається соковита начинка з курки, печериць і ароматної заливки. А зверху ніжна сирна скоринка, яка апетитно тягнеться з першої виделки. Цей жульєн не просто страва – це витвір гастрономічного затишку. Приготуйте, і ви не зможете зупинитися на одному шматочку!
Інгредієнти:
Для тіста:
- 500 г вареної картоплі
- 2 яйця
- 150 г борошна
- 1 ст. л оливкової олії
- сіль
Для начинки:
- 300 г печериць
- 500 г курки
- 1 цибулина
- спеції
Для заливки:
- 300 г йогурту
- 2 яйця
- спеції
- 50 г твердого сиру
Спосіб приготування:
- Замішуємо картопляне тісто, після чого замотуємо в плівку та кладемо на 15 хвилин в холодильник.
- В цей час паралельно обсмажуємо зі спеціями дрібно нарізані цибулю, печериці та курку
- Змішуємо заливку. У розʼємній формі мокрими руками сформовуємо з тіста кошик, наповнюємо начинкою, додаємо заливку.
- Кладемо в духовку на 180°, приблизно на 40 хвилин.
- Посипаємо тертим сиром і кладемо ще на 10-15 хвилин.
Також радимо спробувати: Відкрийте для себе пасту з кабачками: секрет ніжності та літнього смаку
Джерело:
Instagram: aprilparadise_reserv
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні