Коли сезон у самому розпалі: рецепт неймовірних рулетиків з баклажанів
Рідні будуть просити добавки

Рецепт неймовірних рулетиків з баклажанів/Фото: скрін/tastystories.feed
Сезон баклажанів у самому розпалі. З них можна приготувати чимало смачних страв. Але цього разу пропонуємо зробити рулетики з баклажанів, які сподобаються навіть тим, хто зазвичай не любить цей овоч.
Інгредієнти:
- баклажан - 2 шт;
- вершковий сир;
- корейська морква - 100 г;
- олія оливкова;
- кріп, петрушка.
Приготування:
Спершу миємо та нарізаємо баклажани довгими і тонкими скибками, приблизно по 0,5 см. Солимо кожну скибку та викладаємо одну на одну. Залишаємо на 10 – 15 хвилин, аби баклажан віддав гіркуватість.
Далі скибки викладає на розігріту сковорідку, попередньо змащену оливковою олією. Смажити потрібно з обох сторін до золотистого кольору.
Коли баклажани будуть готові, викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Далі змащуємо одну сторону баклажанів вершковим сиром (можна замінити майонезом), на одну сторону викладаємо корейську моркву та все замотуємо у рулетик.
Прикрасити рулетики можна зеленню. Смачного!
Рецепт холодної першої страви за 10 хвилин, яка замінить традиційний борщ
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!