Крутіше нагетсів: рецепт хрусткої і соковитої курочки
Найніжніша курка в клярі

Рецепт хрусткої і соковитої курочки/Фото: скрін/gotuyemo_v_kayf
Курячі нагетси і стріпси у топі улюблених страв дітей. Але їх не обов'язково купувати. Хрустку і неймовірно смачну курку в клярі можна легко зробити вдома.
Інгредієнти:
- Куряче філе 300 г
- Яйця 1 шт.
- Борошно 4-5 ст.л
- Сіль пів ч.л
- Паприка пів ч.л
- Вода 3-4 ст.л
Приготування:
Для початку потрібно підготувати куряче філе — зачистити його та порізати на смужки. Далі на черзі приготування кляру. Для нього потрібно змішати яйце, борошно, сіль, перець та паприку.
Наступним кроком смужки курки занурюємо у кляр та добре просочуємо ним м'ясо. Після цього кожен шматок курки необхідно обваляти в борошні та просмажити у добре розігрітій олії до золотистої скоринки. Смачного!
Найхрумкіший шніцель без олії: рецепт австрійської класики в мультипечі
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!