ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячий фарш з кіма-карі

Рецепти 12:48 - 30 липня 2025

Мало що може бути більш заспокійливим, ніж миска карі

Якщо ви віддаєте перевагу рисові, змішаному з каррі, ви можете зменшити кількість рису до 1 склянки (щоб каррі вийшло досить гострим).

Якщо ви віддаєте перевагу рисові, змішаному з каррі, ви можете зменшити кількість рису до 1 склянки (щоб каррі вийшло досить гострим).

Мало що може бути більш заспокійливим, ніж миска карі, а куряче карі з легкими спеціями — улюблена страва кулінарів. Тому вони надали класичному рецепту домашнього карі ситну, урізноманітнену трактовку.

Щоб надати карі глибшого смаку, вони використали томатну пасту разом із набором основних продуктів з комори, а також недорогими свіжими та замороженими інгредієнтами, які роблять страву ще смачнішою.

Інгредієнти:

  • 300 г (1 1/2 склянки) рису басматі
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 коричнева цибулина, крупно нарізана
  • 500 г упаковка курячого фаршу Coles 100%
  • 1 ст. л. порошку традиційного карі Keen's
  • Шматочок свіжого імбиру довжиною 2 см, очищеного та дрібно натертого
  • 2 зубчики часнику, подрібнених
  • 2 ст. л. томатної пасти Coles Simply
  • 150 г броколі, порізаної на невеликі суцвіття
  • 1 невеликий (близько 250 г) батат, очищений і нарізаний
  • Банка кокосового молока 400 мл
  • 1 кубик овочевого бульйону, розкришений
  • 120 г (3/4 склянки) замороженого горошку Coles Simply Snap
  • 1 ст. л. подрібненого свіжого листя коріандру, плюс додаткові гілочки для подачі
  • 90 г (1/3 склянки) натурального грецького йогурту

Готуємо: Крок 1

Приготуйте рис методом абсорбції, дотримуючись інструкції на упаковці.

Крок 2

Тим часом розігрійте олію у великій сковороді на середньо-високому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте, час від часу помішуючи, 5 хвилин або до м'якості. Додайте курячий фарш. Смажте, розбиваючи грудочки дерев'яною ложкою, 5 хвилин або до золотистого кольору.

Крок 3

Додайте у сковороду порошок карі, імбир та часник. Готуйте 1 хвилину або до появи аромату. Додайте томатну пасту, потім броколі та батат. Влийте кокосове молоко, додайте бульйонний кубик і 125 мл (½ склянки) води. Готуйте, періодично помішуючи, 10 хвилин або до повної готовності курячого фаршу й м'якості овочів. У середині приготування додайте горошок. Всипте подрібнений коріандр.

Крок 4

Розкладіть рис і карі по сервісних тарілках. Перед подачею додайте йогурт і гілочки коріандру.

Запіканка з пасти з тунцем по-флорентійськи у вершковому соусі.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин