Літнє соте з кабачків – легка страва за 20 хвилин
Класика літнього сезону

Літнє соте з кабачків – легка страва за 20 хвилин / Фото: Unsplash
Коли літо в розпалі, а грядки щедро дарують свіжі овочі, саме час приготувати легке та ароматне соте з кабачків. Ця страва поєднує яскраві кольори, простоту приготування та справжній смак літа. Солодка морква, соковиті помідори, перчик та кабачки створюють ідеальний дует із томатним соусом і запашною зеленню.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачки
- 1 червоний перець
- 1 морква
- 1 цибуля
- 2-3 помідори
- 3 зубчика часника
- 3 ст. л томатного соусу
- сіль, перець за смаком
- улюблена зелень
Спосіб приготування:
- Обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо дрібно нарізаний перець і томати, смажимо 10 хв.
- Додаємо натерті на крупній тертці кабачки, спеції за смаком, смажимо до готовності овочів.
- Наприкінці додаємо натертий часник, томатний соус, тушкуємо ще 5 хв і посипаємо улюбленою зеленню. Смачного!
Також радимо спробувати: Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику
Джерело:
Instagram: vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні