Літній смак та користь: рецепт маринованих кабачків за 5 хвилин
Зникнуть першими зі столу

Рецепт маринованих кабачків за 5 хвилин/Фото: скрин/tastystories.feed
Якщо на городі ще багато овочів, а традиційні смажені кабачки вже набридли та й консервацій на зиму зробили вдосталь — пропонуємо відкрити для себе новий рецепт маринованих кабачків.
Інгредієнти:
- кабачки - 1 кг (орієнтовно 3 середні);
- кріп - 10 г;
- петрушка - 10 г.
Для маринаду вам знадобиться:
- олія (можна оливкову) - 50 мл;
- соєвий соус - 3 ст. л;
- оцет яблучний - 2 ст. л;
- сіль - 1 ч. л;
- перець чорний - 0,5 ч. л;
- цукор - 1 ст. л;
- часник - 3 середні зубчики.
Приготування:
Спершу потрібно добре помити кабачки, кріп та петрушку.
Далі кабачки слід нарізати тоненькими кружальцями (автор відео використовує слайсер), а кріп і петрушку — подрібнити.
Зелень додаємо до нарізаних кабачків.
Щоб приготувати маринад, то варто всі вище прописані інгредієнти обʼєднати. Далі готовою рідиною варто залити кабачки.
Овочі потрібно залишити на 10 хвилин, аби вони добре ввібрали маринад.
Готується дуже просто, але зі столу її зметуть першою. Ідеально підійде, як на обід замість салату, так і до страв з мангала. Смачного!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!