ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Перці з пікантною начинкою та сирною скоринкою: страва, яку захочеться приготувати знову

Рецепти 10:41 - 02 вересня 2025

Справжній мексиканський смак на вашій кухні

Перці з пікантною начинкою та сирною скоринкою: страва, яку захочеться приготувати знову

Перці з пікантною начинкою та сирною скоринкою: страва, яку захочеться приготувати знову

Соковиті та ароматні – ці фаршировані перці по-мексиканськи точно стануть зіркою вашого столу! Ніжний телячий фарш, обсмажена цибуля, солодка кукурудза та пікантні спеції створюють ідеальне поєднання смаків. А під час запікання перці наповнюються соками начинки, а зверху покриваються золотистою сирною скоринкою. Ця страва підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу, адже виглядає так само апетитно, як і смакує.

Інгредієнти:

  • 5 шт солодкого перцю
  • 500 г телячого фаршу
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець
  • 1 ч. л меленого коріандру
  • 5 ст. л соєвого соусу
  • гострий соус
  • 100 г рису
  • 100 г сиру

Спосіб приготування:

  1. Рис промиваємо, заливаємо водою і доводимо до напівготовності.
  2. Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо до м’якості. Для начинки беремо телячий фарш, додаємо до нього обсмажену цибулю та підготовлений рис. Сюди ж додаємо консервовану кукурудзу, тертий часник, мелений коріандр і свіжомелений перець. Для насиченого смаку та пікантності заправляємо суміш соєвим соусом і невеликою кількістю гострого соусу. Ретельно перемішуємо.
  3. Перці готуємо до фарширування: розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину, солимо, перчимо та трохи змащуємо олією. Наповнюємо перці начинкою, викладаємо на деко і запікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
  4. За 10 хвилин до готовності посипаємо перці тертим сиром і повертаємо в духовку для утворення золотистої скоринки. Смачного!

Також читайте: Рецепт крутезного десерту у чашці, який обожнює Різ Візерспун

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин