Перці з пікантною начинкою та сирною скоринкою: страва, яку захочеться приготувати знову
Справжній мексиканський смак на вашій кухні

Перці з пікантною начинкою та сирною скоринкою: страва, яку захочеться приготувати знову
Соковиті та ароматні – ці фаршировані перці по-мексиканськи точно стануть зіркою вашого столу! Ніжний телячий фарш, обсмажена цибуля, солодка кукурудза та пікантні спеції створюють ідеальне поєднання смаків. А під час запікання перці наповнюються соками начинки, а зверху покриваються золотистою сирною скоринкою. Ця страва підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу, адже виглядає так само апетитно, як і смакує.
Інгредієнти:
- 5 шт солодкого перцю
- 500 г телячого фаршу
- 100 г консервованої кукурудзи
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець
- 1 ч. л меленого коріандру
- 5 ст. л соєвого соусу
- гострий соус
- 100 г рису
- 100 г сиру
Спосіб приготування:
- Рис промиваємо, заливаємо водою і доводимо до напівготовності.
- Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо до м’якості. Для начинки беремо телячий фарш, додаємо до нього обсмажену цибулю та підготовлений рис. Сюди ж додаємо консервовану кукурудзу, тертий часник, мелений коріандр і свіжомелений перець. Для насиченого смаку та пікантності заправляємо суміш соєвим соусом і невеликою кількістю гострого соусу. Ретельно перемішуємо.
- Перці готуємо до фарширування: розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину, солимо, перчимо та трохи змащуємо олією. Наповнюємо перці начинкою, викладаємо на деко і запікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності посипаємо перці тертим сиром і повертаємо в духовку для утворення золотистої скоринки. Смачного!
Також читайте: Рецепт крутезного десерту у чашці, який обожнює Різ Візерспун
Джерело:
Instagram: _with_anna._
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні