Рецепт щастя у казані: гуляш із зеленою квасолею для справжніх гурманів
Смачно і корисно для здоров’я!

Рецепт щастя у казані: гуляш із зеленою квасолею для справжніх гурманів/Фото: depositphotos
Гуляш із зеленою квасолею — це ідеальний приклад того, як традиційна страва може еволюціонувати, зберігаючи свій автентичний характер.
Зелена квасоля додає до страви клітковину, вітаміни А, С, К та фолієву кислоту, що робить страву більш поживною порівняно з традиційним варіантом. Хрустка квасоля та соковиті овочі створюють цікавий контраст із ніжним м'ясом
Що треба:
- яловичий гуляш - 500 грамів
- приправа до гуляша - 1 упаковка
- цибуля - 1 штука
- червоний перець - 1 штука
- зелений перець - 1 штука
- морква - 2 штуки
- зелена квасоля - 250 грамів
- петрушка - 1 столова ложка
- ріпакова олія - 3 столові ложки
Приготування:
Наріжте м’ясо кубиками. Дрібно наріжте цибулю. Почистіть перець і наріжте його шматочками. Очистіть і наріжте моркву. Обріжте кінчики та розріжте стручкову квасолю навпіл.
На сковороді з 1 столовою ложкою олії рівномірно обсмажте м’ясо. Викладіть на тарілку. Додайте 2 столові ложки олії та обсмажуйте овочі приблизно 5 хвилин на середньому вогні. Додайте 300 мл води та вміст пакетика приправи.
Перемішайте, доведіть до кипіння, зменште вогонь і тушкуйте під кришкою приблизно 45 хвилин або довше, поки м’ясо не стане м’яким. За потреби додайте води. Подавайте, посипавши петрушкою.
В якості гарніру до страви можна взяти відварний рис, гречку або пюре.
Раніше ми писали про те, що фаршировані яйця з грибами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!