ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сезонний рецепт серпня на четвер (вечеря): Фаршировані перці з курятиною та кус-кусом

Рецепти 14:27 - 14 серпня 2025

Подавайте страву гарячою, прикрасивши свіжим базиліком

Він легкий, ароматний і дозволяє максимально використати сезонні овочі

Він легкий, ароматний і дозволяє максимально використати сезонні овочі

Цей рецепт ідеально підходить для літньої вечері. Він легкий, ароматний і дозволяє максимально використати сезонні овочі.

Інгредієнти:

  • 4 солодких перці (бажано різнокольорові)
  • 300 г курячого філе
  • 100 г кус-кусу
  • 200 мл курячого або овочевого бульйону
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 великий помідор
  • 1 жменя свіжого базиліку
  • 100 г фети або моцарели
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, перець, спеції за смаком

Готуємо:

Розріжте перці навпіл і видаліть насіння. Злегка змастіть їх оливковою олією та запікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин, щоб вони стали м'якшими.

Дрібно наріжте куряче філе, цибулю та часник. Обсмажте їх на оливковій олії до золотистого кольору. Додайте дрібно нарізаний помідор, базилік, сіль і спеції, тушкуйте ще 5-7 хвилин.

Залийте кус-кус гарячим бульйоном, накрийте кришкою і залиште на 5-7 хвилин, щоб він увібрав рідину. Після цього розпушіть його виделкою і змішайте з готовою курячою начинкою.

Наповніть половинки перців начинкою. Зверху посипте сиром і поверніть у духовку ще на 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться і не утворить апетитну скоринку.

Подавайте страву гарячою, прикрасивши свіжим базиліком. Смачного!

Сезонний рецепт серпня на вечерю: Кабачкові оладки з сиром.

Джерело: cookpad

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин