Смачний домашній сирник з консервованими персиками
Ідеальний сирник до кави

Смачний домашній сирник з консервованими персиками / Фото: Pixels
Сирник з персиками – це ідеальне поєднання ніжної сирної начинки, соковитих фруктів і хрусткого пісочного тіста. Завдяки додаванню ванільного пудингу та консервованих персиків він набуває особливої текстури й аромату. Такий десерт чудово смакує і теплим, і охолодженим, а його вигляд прикрасить будь-який святковий стіл. Приготуйте цей сирник разом з нами, і нехай аромат домашньої випічки наповнить вашу кухню затишком!
Інгредієнти:
Для тіста нам потрібно:
- 450 г борошна
- 10 г розпушувача
- 250 г масла
- 3 яйця
- 100 г сметани
- 50 г цукру
Для сирної маси:
- 1,5 кг сиру
- 200 г цукру
- 50 мл молока
- 60 г ванільного пудингу
- 100 г масла
- 5 яєць
- 1 банка консервованих персиків
Спосіб приготування:
- Для тіста борошно змішуємо з розпушувачем і натиираємо до цього холодне масло. Перетираємо руками до однорідної крихти. Додаємо цукор і перемішуємо.
- Викладаємо 3 жовтки, сметану і замішуємо тісто. Розділяємо його на дві частини (більшу і меншу), загортаємо в харчову плівку і кладемо в морозилку на 30 хвилин.
- Тим часом готуємо сирну масу. У миску викладаємо сир, цукор, 5 жовтків, розстоплене та охолоджене масло, розведений у молоці пудинг. Блендером збиваємо до однорідної маси.
- Окремо збиваємо 5 білків до пухкої маси, додаємо до збитого сиру, акуратно вимішуємо лопаткою.
- Розкачуємо більшу частину тіста, викладаємо на дно застеленої пергаментом глибокої форми. Зверху рівномірно розприділяємо сирну масу.
- Викладаємо порізані персики та збиті білки, які залишилися з приготування тіста. Зверху натираємо на грубу терку меншу частину тіста.
- Випікаємо сирник приблизно 50 хвилин при температурі 180 градусів. Охолоджуємо у формі.
Також радимо спробувати: Курячий фарш з кіма-карі
Джерело:
cook_with_me_at_home
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні